|
Геријатриска љубов |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта не е привилегија само на младоста, секој човек има право на неа се додека е жив а со тоа и да ја практикува.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа што сме го правеле како пубертетлии не значи дека било правилно, можеби стилот на пишување на Ев те иритира но во случајов и јас мислам дека е потполно во право И што да му кажам јас на моето дете кога поминуваме по улица и двајца заљубени (без разлика на возраста) се лапаат и се стискаат до бескрај : Слушај ваму синко овие двајца вртат со јазиците, и ти ќе го правиш истото за некоја година, и тоа е подобро отколку бомба во автобус |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како што вели Ев - така е!!!
|
|
bilokoja
Група Регистриран: 24.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам видено старци во автобус како се лапаат …не дека е некако непривлечно за гледање ...ама кој како си сака
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дефинитивно ништо од ручекот... |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не сум виновна овој пат ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |