![]() |
|
Риболов |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 23.Март.2006 во 14:15 |
e dali pecanjeto na ripcinja e hobi i kako go dozivuvate momentot koga ke si fatite KRAPCE ILI PASTRMCE
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
brej nikoj li ne peca pastrmcinja koga e na ezeto ili na more, eh sto luge ste bree
|
|
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Odlicno za odmaranje na nervite,taka veli tatko mi
![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Koga e sloboden tatko mi vo vikendite odi na ribolov vo eden ribnik, pa znam i jas so nego.Iskreno mene me opusta seto ova a i zadovolstvoto e golemo koja ke se fati nesto na mamecot:)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Обожавам да ловам рипчиња.. Кога се собираме друштво знаеме да половиме прекрасно чувство..Иначе Чале мој на секој две недели си лови а нате ги ручка
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Еј замислете ја сценава , кајче ( има ) ,на кајчето пишува ФОРУМЏИИ |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
јас јас јас ...2 прстиња... креваммм
замислив ми се бендиса.. леле ке биде смеа кога ќе загриза рибата ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
не не не јас без милата ана марама не се качувам на кајче..
Е тек тогаш да се преврти па да се помокаме од смеење. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Delfin |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ма тврдам дека најлудо ќе поминеме ке го кренеме Охрид и Струга во вис ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pecanje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
а да го смениш ти мамецот кога идеш на пецање |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |