IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Патувања...
  Активни теми Активни теми RSS - Би заминале ли од МК по укинување на визи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Би заминале ли од МК по укинување на визи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
Автор
Порака
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2009 во 00:11
Не,убаво ми е тука.Може само на шетање и пак си се враќам назад.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:47
Bi zaminala no samo na setanje i opet nazad,od Makedonija ne mi se odeluvaсреќа

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:58
Много луге само ово нешто чакат.Да .Тврдо бив казал државата ке се изпразни за неколко месеци. И ово не е провокациjа кон вас ,а факт неуспорим.
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 14:30
Originally posted by емил емил напиша:

Много луге само ово нешто чакат.Да .Тврдо бив казал државата ке се изпразни за неколко месеци. И ово не е провокациjа кон вас ,а факт неуспорим.

A ti baba Vangja da ne si хипнотизиран
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 14:35
Не.Но положението во државата ке принуди многу луге да поjдат на двор.Икономиката ви се срива секи ден.Од никаде нови инвестиции.Лугете работат за по 10 000 денари!!!!Имате сериозен етнички проблем......Секи по млад ке гледа да си подсигури баднините одколкото да нема представа што ке стане су него утре......
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 14:37

Е како да не... досега не можеа да заминат ако сакаа? Визата не е пречка да одиш каде сакаш - само треба да ја добиеш....

It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 14:41
Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

Е како да не... досега не можеа да заминат ако сакаа? Визата не е пречка да одиш каде сакаш - само треба да ја добиеш....

А има ли коj да ja даде?И ако jа даде ке биде за 3 месеци.И после?Што во нелегалност ли ке бидеме?
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 14:43

Не.Но положението во државата ке принуди многу луге да поjдат на двор.Икономиката ви се срива секи ден.Од никаде нови инвестиции.Лугете работат за по 10 000 денари!!!!Имате сериозен етнички проблем......Секи по млад ке гледа да си подсигури баднините одколкото да нема представа што ке стане су него утре......

Ti ic ne se sekiraj za nas, gledaj si kaj tebe kako i sto e. Nie i onaka napaten narod sme i imame pominato polosi vreminja, pa ova denes sto go ziveeme ne e nisto novo. Si krpime onaka kako sto si znaeme, za nas ubavo si e. голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 14:46

Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

А има ли коj да ja даде?И ако jа даде ке биде за 3 месеци.И после?Што во нелегалност ли ке бидеме?

Не знам дали ќе биде за 3 месеци... ги даваат и на подолго... а за нелегалност - има и такви кои живеат и работат илегално, посебно во САД - па никому ништо - ако си се тие задоволни, мене не ми пречи...

инаку, во право е bounty_hunter - гледај си за себе - ние си знаеме како ни е овде и како ќе ни биде, сме поминале и полошо... впрочем, после дождот иде сонце... и нас ќе не огрее сонцето!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 14:48
Ама го чекате сонцето веке 18 години...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 14:50
сме го чекале пет векови, можеме уште некоја година
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 15:07
Ja ke ostanam i ke se boram. Ke pripukam vo sumite i ke me stavat vo vlada.
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 22:20
ne!! zatoa shto koga sakav ne mi davaja............ona ova viza miza
a sega ako nema da ima viza..............ne sakam jas da zaminam .......не%20зборувам

Кон врв
boldrik Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Септември.2009
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boldrik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 22:26
не ке си остан во нашава напатена мк
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,314 секунди.