|
Три години затвор за Циле |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku moj predlog e da se otvori temata GRUEVSKI 24/7 i samo tamu da mu se lepat etiketi oti e dlupo nasekade i vo potopeniot brod vo ohrid ili kaj tupurkovski 3 godini zatvor , da citam edno te isto
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jas samo napisav na edna vlast,ne mislev na vlasta na Gruevski..mi se cini Vasil bese vo druga garnitura koja gi papase parite..sega samo otcet treba da si dade..sto po mene e normalno!ne e ubavo bivsi goltari da zemaat krediti sto narodot treba da gi vrati ,a tie denes da izigruvaat biznismeni jaki.e sega ...zrtva!..toa e!
ako ne ,neka propee kako sto velese.
Treba ednas veke da se znae koj pie vo ovaa drzava....vaka nema da VE bide..
inaku jas veke krenav race...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi go dirajte Cile imam 10 kaj nego
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |