![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 538539540541542 1024> |
Автор | |
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
ova posledno e zimi se, ne me karajte pak !!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
абе ти уште си тука
![]() ![]() ![]() дувај и правец - кревет...да не се караме ![]() Изменето од Andjelina - 20.Септември.2009 во 02:38 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
gotovo us malku imam
![]() lele pak na karanje....auf ![]() Изменето од bounty_hunter - 20.Септември.2009 во 02:39 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ајде и јас последнава и отидов...сабајле ќе бидам ко пијана
![]() лека ви ноќ ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Лека ноќ
![]() |
|
![]() |
|
Me ispokara i demek aj na spienje....ako ako ke vidis ko ke porasnam
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
абе како те испокарав...ова беше фина молба...тек ако се налутам има одма да исфрлиш тоа цигарата
![]() Калипсо лека ноќ и тебе ![]() |
|
|
|
![]() |
|
auuu me najdoa aren mene ovde, i si me sibaat kako sakaat
![]() aj ubo site da spiete, ke vi kazam utre ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() добро ке ми доjде едно кафе...со една, две, три....цигари.. Изменето од pagane - 20.Септември.2009 во 13:01 |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() Koj kje pali na sekoi 5 minuti.....ova kje trae podolgo ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
и во кафаната нема никој
![]() |
|
![]() |
|
Кафето е готово,има ли кандидати
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 538539540541542 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |