|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 140141142143144 295> |
Автор | ||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во клубов имате сокче? Ожеднав од зборување |
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега по една грчка ќе ви дадам на двајцата....
и узо, се разбира...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
___tanas_
Сениор ШЕФ НАДЕНИЧАР Регистриран: 26.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По темно само со шефката Шегувам се |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Танас бе
|
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само под еден услов, ако пуштиш и грчка музика па да удриме едно грчко оро |
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
___tanas_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Joke! бе шефке. Сега да не ме турнеш во Столбот на срамот |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама Здраве да го води орото....
|
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Танас, треба повеќе да заслужиш за таму.
Ако имаш желба - ајде, ќе ти помогнам Изменето од Анастеа - 18.Септември.2009 во 13:21 |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се шегував Релаксирајте малку тука, немојте да ми се карате по темите |
||
Момче Македонче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе му го туриме и знамето в рака, да му се исполни срцето, само нека не биде лавчето, ако може да биде она нашето, старото
|
||
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Џабе...не сака да пие и игра...сака да се кара...
|
||
|
||
___tanas_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имав една желба до вчера - ама е вчера вратарчето Гошко не можа да удржи положението и потанавме со жолтата подводница! Нема да ме разбереш ама ништо !!! |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е да, не те разбрав ама ништо - и така тука се е офтопик
|
||
Момче Македонче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо нинџа, ќе мора ние да го вееме знамето напред, но што да правиме, изгледа „шефот“ не дозволува да се игра грчко оро
Изменето од Анастеа - 18.Септември.2009 во 13:49 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 140141142143144 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |