|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 133134135136137 240> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вози панкер во автобус. Одспротива седи еден дедо и не може да му се изначуди на шарената коса, и обетките во сите бои. Панкеров приметил дека дедово гледа во него: - Шо е дедо, изгледа во животов не си направил ништо лудо, а? - А море синко, во младоста дупев еден папагал па гледам да не си ми син!
|
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо е разликата меѓу пес-чувар и неговиот газда???
-Нема! И двајцата домаќинката не ја пипаат, ама ако ја начекаат соседката парче ќе ја сторат
|
|
vkk
Група Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto ima razlika megi FOTELJA i BANANA???????
- sedni pa ke vidish |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најопасни луѓе на светот се:
1) Евреин со планови за инвестирање; 2) Црнец со Nike патики и 3) Русокоса со кредитна картичка. |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и Фата, 20 години во брак, се сексаат секоја вечер. Ама, Мујо инстистира тоа да го прават во комплетна темница. Една вечер, среде сексот, по грешка се запалило светло и Фата гледа дека Мујо го прави тоа со вибратор!
- Па дали си ти нормален? Откога ова го правиш свињо една, има се да ми објасниш! - Ма, лесно ќе ти објаснам јас за вибраторот него ти мене објасни ми ги децата! |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто сестрите во старечки дом и даваат Вијагра на старците пред спиење?
- За да не се истркалаат од кревет. |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Детето и вели на мајка си:
- Мамо, види, секојпат кога му давам на кучето колаче му се крева опашката. - Сине, не му ги давај сите, чувај малку и за татко ти. |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оди Македончево на службено патување во кина .......
еден ден додека бил во Пекинг , имал слободен ден
па решил да го помине разгледувајќи го градот .....
и така , шетајќи наишол на гробишта и влегол ......
одел од гроб на гроб и читал
“ роден 1927 умрел 1992 , живеел 36 години
роден 1917 умрел 1982 , живеел 42 години “
застанал и се мачел да разбере кога наишол некој кинез
па македончево се решило да го праша што значи таа нелогичност во бројките .......
не е нелогичност ...... тука кажуваат колку години ги поминал живеејќи онака како сакал ... во среќа , благосостојба и т . н .....
ебати среќата , изустило македончево ..... штом е така , кај мене ќе пишува РОДЕН МРТОВ ............ Изменето од МАРШАЛ - 05.Септември.2009 во 14:19 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......ало , Хасо ...... како си ?
....... добро е .... кај тебе ?
....... супер .... него , да те прашам нешто ..........
......... кажи
......... белата , дали е боја ?
............ да
........а црната ?
......... и тоа е боја бре
........ тогаш да дојдеш на кафе кај мене да те честам ..... купив телевизор во боја ......
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си муабетат две плавуши:
-Вчера правеве тест за бременост. -И?Тешки ли беа прашањата? |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се викал првиот Ром? - Алфа Ромео
Како се вика циган кој паѓа од небо? - Гром. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се удвара на некоја риба у кафиќ: - Маче да те частам пијачка или да ти дадам пари!?
Зошто Грујо бил најсреќен човек во Кина. - Затоа што бил највисок! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди еден стар во банка и вели: - Дајте ми едно пиво! И жената му вели: - Ама, извинете овде е банка. И тој и вика: - Па онаму две банки ми бараа.
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле дечко и девојка, он неа ја мува она него комарец.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 133134135136137 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |