|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 136137138139140 295> |
Автор | |||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
на Бугариа или на Македониа? |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MARSALE izlisen e cel muabet,zbori za nekoj drug od taa partija nemoj da go pravdas branko oti sramota e i grev od gospod..............VIDENO i CUENO e toj,,, Изменето од Анастеа - 17.Септември.2009 во 15:35 |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а каде ти прочита дека го правдам бранко или некој друг од таа партија ....... или онака , летимично и без размислување донесувате заклучок како што е кажано од ПРОТУЏЕРОВ при секој негативен коментар за “ возљубениот “ веднаш да се поврзе разговорот и соговорникот и нормално истиот етикетира како припадник на конк*рентската партија ? ........... па има ли поголем доказ за ТОТАЛИТАРНОТО и недемократско владеење и размислување на вмро ? ............. |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne bi te komentirala ovde,ne sakam so tebe bas da se kontram,a mozam do utre....pozdrav..............
|
|||
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а да те преименувам од важна во важна адвокатка |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
токму така .... ти ќе се обидуваш да браниш нешто во што како припадник на таа партија го уживаш а јас како партиски нопределен ќе се обидувам да ти објаснувам како изгледаат нештата од другата страна ... онаа страна на која не би сакала да се враќаш Изменето од МАРШАЛ - 17.Септември.2009 во 15:25 |
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mislam helloyyy Marsale,dali sum opredelena ili ne i ne e bitno,bitno e deka si go kazuvam moeto mislenje koe sto se bazira vrz osnova na moeto gledanje vo realnosta i druzenje so mnogu luge od sekakvi partii taka da nikoj mene ne moze da mi ja objasni "drugata strana" bidejki za mene taa ne postoi,se smetam sebesi za dosta sovesna za da gi sogleduvam site aspekti..I na kraj sekoj si ima pravo na svoe mislenje no ne i da im go nametnuva istoto na drugite..Jas samo si go kazav toa sto mislev bez predhodno da napadnam nekoj clen od ovde....a ti kako "neopredelen" se potrudi da go napravis toa...
Изменето од MyWay - 17.Септември.2009 во 15:32 |
|||
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ве преселив во клубчето, тука ако сакате мавајте се и со јајца
Под услов после да забришете |
|||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е зашто адвокатка? Кого го бранам јас? Јас себеси си се бранам И со право до сега едно 100 поста ми имате избришано |
|||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Оооооооооо значи тука во клубов смееме шо сакаме да правиме??? Сите? |
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
trebase da ostavis da si procita..........
|
|||
|||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И немојте сега да сте ме бришеле едвај стигнав до илјадарче |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако сакаш да ти позајмам од моите, и така ми се многу |
|||
Внеси реплика | страница <1 136137138139140 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |