|
Исповедување |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не си дадовме шанса, можеби беспрекорно, несебично ќе се љубевме Но не се најдовме во право време.
Сега се само солзите, тагата ми натежна на срцето..Но можеби некогаш во подобри времиња кога сонцето ќе сјае ветерот ќе дува ке те најдам сам на таа ливада, кај тоа изворче |
|
|
|
Patnik
Група Регистриран: 19.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штета што веројатно нема да го прочиташ ова....навистина се ми е дојдено преку глава...нема веќе извини,нема прости ми...нема назад, кога границата ќе се пречекори еднаш...враќање нема! |
|
|
|
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele srce moe mn.te sakam,nikogas nema da te "izvaram"...ili prvo ke ti raskinam od nego da te izvaram
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam sto sakas od mene -veke neznam i jas sto sakam-se e haos!!!
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so netrpenie go cekam momentot koga pak ke bideme zaedno
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega mila moja sakam da ti ja kazam mislata, ne znam zasto mi se vrti niz glava : taman nasradin go naucil magareto da ne jade , toa mu pcojsalo
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакав да ти посакам добро утро но, се плашев, сакав да ти пратам бакежи, мисла љубов збор дека сонцето сум јас те греам те милувам, како да ти кажам дека те љубам, а те љубам
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ispoveduvanje, toa se gleda niz prozorcinjata na sekoj koj ima custva, zborovite mozat cesto da ja promarsat temata, no koga e nesto isprepleteno so custva nema sto da se ispoveduvame
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
tajci
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam sekogas da bide kako vcera!!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,shto li bilo vchera?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја твоја мисла, твој збор, твоја невидена од моја страна насмевка кај мене предизвикува од ден на ден се повеке да те сакам, но никогаш повторно нема да имам шанса тоа да ти го кажам во очи.. Затоа ти пишувам овде кога и да помислиш на мене да знаеш длабоко во се*е дека тоа е така.. Јас те љубам.
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne dozvolivme dalechinata da ne oddeli, se borevme eden za drug do posledno...no sega koga se e tuka do nas, koga stanavme edno, pochna da go zidash zidot na nedoverbata.Zatoa ova neka e poraka do tebe srusija tvrdinata, zaboravija ljubomorata....TE SAKAM ZIVOTE MOJ
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zborovi zborovi zborovi
tie ubavi i nesovrseni moze so niv da se bara proska kako na prava verska ispoved prosti mi oce zgresiv toj kje ti prosti no sepak toa se samo zborovi zatoa treba ednash covek da zakjuti |
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |