|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 135136137138139 295> |
Автор | |
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да се вклучам и јас откога е дојдена оваа модераторка многу работи се сменија на форумот за време од 8 месеци.Значи од 28 јануари немаме посебни правила за политика кои претходната модераторка многу ги почитуваше.Инаку јас сум за за да остане Анестеа како модератор бидејки таа работи според правилата и поред кодексот за модератори.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде вака да разјасниме некои нешта.
Морски, “па некои“ е многу општо и не знам од каде таква констатација, како што јас паметам откако сум модератор на политика ти и немаш учествувано во дискусиите. Имаш нешто конкретно да се пожалиш, некоја забелешка...? Милег, посебните правилници кои стоеја на повеќе подфоруми се тргнати по барање на администраторите, бидејќи сите правила се опфатени во општите правила на форум кои се истакнати на насловницата. И нормално дека ќе барам од сите да се почитуваат! |
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да милег анастеа добро работи ама понекогаш е многу строга. Анастеа јас мислам дека треба да не пуштиш да бидеме малку послободни а и не само ти туку сите модератори и администратори ова е форум не е школоЈас завршив а испаѓа како уште да сум на школо
Разбирам дека е таков подфорумот ама сепак.. |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И плус не држите стегнато на сите подфоруми не само на овој..
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имате доволно слобода за да си ги искажете вашите мислења и ставови, на сите теми и на сите подфоруми.
Се додека дискутирате на цивилизиран начин, без навреди и прекршување на форумските правила никој не ве ограничува. Сфатете дека на форум постои демократија се додека се почитуваат правилата. Тоа не значи дека ќе се дозволи и анархија! Што би било кога ќе им се дозволи на сите да кажат она што буквално го мислат - секакви навреди, вулгарности, недолични коментари кои не доликуваат на еден јавен форум?! |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А не навреди или недолични коментари..туку онака малце по слобода некој и да згреши да му се прости А плус некогаш ми доаша коа ќе се изнервирамнекого ама знаеш како да опцујам и да го навредам!!! Ама коа ќе се сетам заради тоа ќе бидам на суспендед 2,3 или 4 дена зависи колку ќе ви текне еее богами си викам не ми се исплати
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман ма Важна...колку пати си била банирана до сега?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па види Важна, и мене ми доаѓа некогаш некого да опцујам, ама си викам дигај рачна, не бива така, опцуј си го во себе и фурај
На сите ви се простуваат грешките, до одреден степен кој кога ќе се премине се знае што следува. Изменето од Анастеа - 16.Септември.2009 во 20:46 |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас Анџелина само еднаш ама гледам во тоа Форум инфоматор секој ден ги суспендирате
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е па сега мачко кој како заслужи ма...некогаш треба и да голтнеш нешто,не-што на ум тоа на друм...не бива така
па ти колку плачки нададе јас мислев секој втор ден лежиш под сенка...помислив дека ќе ми кажеш дека те банирале бар 50 пати толку ли муабети само за еднаш? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе јас поише зборам за бришење постовиама и за се вкупно
|
|
___tanas_
Сениор ШЕФ НАДЕНИЧАР Регистриран: 26.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто востание маj ке се вдига
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova jako e |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
___tanas_
Сениор ШЕФ НАДЕНИЧАР Регистриран: 26.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мицов догодина ке биде представител на Бугариа за Мистр Вселена за убавина и интелегентност Требе да си многу учен за да можеш сека среда да пишуваш толкоз длги статии . Признавам ке ми стане идол! |
|
Внеси реплика | страница <1 135136137138139 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |