|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика | страница <1 23456 42> |
Автор | ||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Oboeno biserno plava a koristam farba na garnier
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
momentalno e crvena ama naskoro planiram da ja smenam bojata i dolzinata . i jas koristam garnier i palete |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koristev faarba od palete, no nekako svetlite boi osobeno za nas blondite, posle voroto mienje kako da se gubeshe bojata i sjajot.Pa zatoa so pomosh na mojata frizerka koja mi dade sovet kako od koi dve farbi da ja postignam sakanata nijansa a bojata da ostane dve nedeli so ist sjaj uspeav sega i sama da ja dobijam sakanata boja no i sama da ja nanesam na mene.Mojata prijatelka koja koristi crvena farba za kosa od palete ima neverovatno ubava boja i sekogash so sjaj.Ili pak crnata boja na palete wowo prekrasna e koga kje ja nanese isto taka mojata drugarka, a jas iskreno na dve nedeli se farbam i sekogash sum plavusjha so crn koren, kolku i da vnimavam na korenite od kosata :(
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас користам Палете црна со плав сјај и сум задоволна сјајот останува ист подолго време.
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
maja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
p.s koj prebaruvach go koristish?I jas denes sum na INTERNET EXPLORER, no ne mi dava vaka..... |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Палете многу паѓа и не ми го прави кеифот,сменив на Гарниер!
|
||
„Чувствувам дека ќе полудам оваа пролет,заради една далечна убавина!“
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Paga ama crvenata nijansa na Palete mi e najcrvena
|
||
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лелееее изгледа сами јас овде се фарбам на месец и половина или два????
хеехее тоа ти е супер да не мораш да си ја гориш косата а сепак да ти е секогаш со сјај(природно ми емногу темна косата и слабо се познава кога ќе почне да расте),ја фарбам само заради сјајот! |
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blale si ti mene mi rasne kako luda,jas i se sisam na 2 nedeli-mi se gubi stepenot
|
||
|
||
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koristam boja za kosa ednas u mesec .Temno se farbam pa neam potreba cesto da goram kosa
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blaze si ti
|
||
|
||
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I JAS SE FARBAM NA 40/50 DENA,KORISTAM DIKSON FARBA.MISLAM DEKA GI NEMA VO MALOPRODAZBA SAMO FRIZERIVE GI IMAAT,AMA SE TOP. VREDI DA SE PROBA |
||
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KAO FRIZERKA JA IMAM TAJNATA FORMULA ZA DOBRA SJAJNA NEGOVANA ZDRAVA KOSA.MOE PRAVO !
|
||
mnjkl |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |