IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Мрсни вицеви
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мрсни вицеви

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 29>
Автор
Порака Обратен редослед
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Статус: Офлајн
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 02:44
Разговараат две пријателки: - Маж ми е многу љубоморен што никогаш не се разболувам. - Хм, чудно, а како го постигнуваш тоа? - Па спијам со докторот.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 02:43
Наставничката го прашува малиот Трпе: - Трпе, за што служи биберот? - За заспивање! - Како тоа за заспивање? - Татко ми секоја вечер и вика на мајка ми: Ај да ти го збиберам, ќе спиеш подобро.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2009 во 02:42
Седи студент во библиотека и шмека некоја студентка. Девојкава приметила и му вика на дечкото: - Не ме гледај така моево срце припаѓа на друг. А тој и вели: - Ајде, ајде имаш ти и други органи.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 21:37
Некој бизнисмен решава да се почести за 47ми роденден со хируршки зафат за да изгледа помлад. Излегува од клиника и по пат накај дома застанува да си купи весник. До него стоел некој човек и славеникот го прашува:

- Извинете што прашувам но...колку години ми давате од прилика?
- Па...30 - одговара човекот.
- Хехе всушност имам 47 - задоволно одговара славеникот.

По пат решил да земе нешто за јадење од Мек Доналдс. Повторно застанал и така чекајќи ја нарачката, го прашува келнерот:

- Се извинувам но...што мислите колку години имам?
- Околу 27 најверојатно - одговара келнерот.
- Грешка, 47 - насмеано и воодушевено одговара славеникот.

Полн со самодоверба, радосен до бескрај, некаде блиску до домот среќава баба и и го поставува истото прашање. Бабата одговара:

- Јас можам да погодам доколку 10 минути си поиграм со тоа што ти е под гаќите.

Гледал лево-десно славеникот, немало никој во близина па и дозволил на бабата да си поигра. Откако била готова тој повторно прашал:

- Па, што мислиш колку години имам?
- 47 - одговара бабата.
- Неверојатно!!! Како погоди???
- Па седев на масата зад тебе во Мек Доналдс.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 02:16
Го однел Дедото внучето во зоолошка градина и почнал да му објаснува Дедото: Ете гледаш деде, ова е нилскот коњ, гледаш колкав е тој,гледаш колкав к*р има. Што ќе добиеш ако му го издркаш на Нилскиот коњ? Внучето: Незнам дедо. Дедотo: Епа сперма од нилски коњ, дедино. Отишле кај Слонот и ете го дедото пак: Дедото: Гледаш деде колку е голем слонот, гледаш колкав к*р има, што ке добиеш ако му го издркаш на Слонот? Внучето: Незнам дедо.. Дедотo: Епа сперма од слон, дедино. И така кај сите животни. На крајот излегле од зоолошката и дедово: Дедото: Ееее, внучко научи ли нешто? Внучето: Да,да дедо. Научив многу работи.. Дедото: Брао бе дедино. Гледаш колкав е голем дедо, гледаш дедо колкав голем к*р има, што ќе добиеш ако му го издркаш на дедо? Внучето: Сперма од дедооооо! Дедото: И ЧОКОЛАТЦЕ!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 02:13
Се ебат два педери и после сексот едниот отишол во купатило да се избања. По некое време влегува другиот во купатилото и гледа првиот лежи во када полна со вода и едно гомно плива. И овој го прашува: Што правиш тука бе? -Си го бањам синчето.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 04:01
Работел некој човек во судска медицина и на обдукција имал мртовец кој имал многу голем к*р, решил да му го пресечи и да го стави во актовка за да и го покажи на својата жена. Кога отишол дома го извадил од актовка и на тоа жената рекла:
- АУУУ.....БРЕ МАЖУ ПОЧИНАЛ МИЛАН КОМШИЈАТА!!!
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2009 во 00:48
Маж и жена водат љубов и мажот и вика:
-Ај сеа малку доле...малку горе...малку лево...ај малку подоле десно..
-А жената:
Добро бе,ти мене ме ебеш или ме паркираш?!
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 23:05
ova mi go ima kazano edna stipjanka , ama nekako ne mi odi po stipski голема%20насмевка

Veli mazot na zenata....
-Oti male me izneveruvas so komsijata ??

-Aaaaa , ja ne sum ti kriva koga te imitira tebe...
Si vleze doma .......isto kako vlegvas ti !
Legna pokraj mene........isto kako legnuvas ti !
Me pregrna pocna da me gali.......isto kako tebe !
Pocna da mi go klava.....isto kako tebe !
Ofkase i svrsi........ isto kako tebe!

Ama koga rece aj pak po vtor pat.......primetiv deka ne si ti !!! не%20знам

голема%20насмевка
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2009 во 23:59
Дечко и се пушта на кичевчанка и оваа му вика
- Ја не зна да се бацва, не зна да се лапа' - Клај го!
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2009 во 23:57
Учителката ги прашува учениците: Што е најбрзо на светот?
Еден вика:Авион!
Учителката вика,не е точно има побрзо.
Друг вика:Светлината!
Учителката пак вика има побрзо.
Трет ученик вика:Мислите!
Браво така е!радосна учителката.
Се јавува малиот Трпе и вика:Не е точно,синоќа го слушнав татко ми кај што и вика на мајка ми:Свршив побрзо од што мислев!
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2009 во 23:55
Се враќа дете некое од школо дома,поминува покрај спална и ја гледа мајка му како го обцекорила татко му и рипа.Ја прасува по некое време у кујна-мамо со праевте со тато прееска?
Сестра ти праевме сине-вика мајката.
По некој ден исто,поминува покрај спална ама сега го гледа таткото врз мајката како ја ебе.
Ги прашува после со праеле и овие му викаат-Сине братче ти праевме.
По некој ден пак поминува покрај спална,ја гледа мајка му натртена а татково од позади бута и поцинја на цел глас да липа малиов-НЕЌУ КУЧЕЕЕЕ
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2009 во 22:32

Ќерката станува полнолетна, па мајката ја советува пред излегување:
-Сега можеш да најдеш дечко, но мора да внимаваш на некои работи: кога ќе најдеш некој да ти се допаѓа, тој мора како прво да биде штедлив, како второ да биде глупав и како трето не смее да биде некој заводник, кој си го истрошил алатот на други жени.
И отишла ќерката и наредниот ден и раскажува на мајка си:
-Мамо, веднаш најдов баш онаков каков што ме советуваше. Ми приоѓа еден, ме фати за рака и ме одведе во хотел. И наместо да земе двокреветна соба, тој зема еднокреветна-значи дека е штедлив.Потоа, наместо да ми ја стави перницата под глава, тој ми ја стави под газот-значи дека е глупав. И на крај, мамо, го извади алатот, а тој потполно нов, во целофан, неотпакуван...

Изменето од Biba_G - 03.Септември.2009 во 22:32
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2009 во 20:12
Се шетаат две плавуши по улица и едната и вика на другата:
-Осеќам вечерва ќе падне еб*ње.
-Од кај знаеш?
-Воздухов ми мириса на сперма.
-Не е воздухот мори,јас ждригнав.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.