|
“Силата“ на подарената моќ! |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Септември.2009 во 10:41 |
....zoshto na nekoi lugje, vlasta,( bilo koja, so koja shto mozat i imaat vlijanie vrz drugi lugje), ...im go svrtuva pametot za ..360°? ...poinaku kazano...im udira vo glavata!....eklatanten primer imame i tuka...od pregolemata narcisoidnost i samouverenost..."slavnite" pochnaa da delat i avtogrami naokolu. Samo....ne e toa najstrashnoto...postrashno e toa shto ima takvi koishto sobiraat i takvi "raboti"..............primer ima...milion...vo zemjava....
pa?....shto e toa shto nekoi gi tera,..koga ke ja "dochepaat" silata...da gi tormozat istite tie koishti mu ja...dale?....? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеби бесгласноста која им била основна карактеристика пред да се дочепат до власта
можеби задоволството од моментот дека сега можат да ги исполнат сите свои хирови можеби глупавоста |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
arno vikash!...moze sekoja poedinechno,..a , moze i se toa vo edna...persona!...koj da znae?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бадијала рекле дека доколку сакаш да видиш каков е , ДАЈ МУ ВЛАСТ ...... било каква само да е ВЛАСТ ........ мирисот на надмоќност во однос на “ обичните смртници “ во многу влијае и во односот кон нив ....... а згора на се , доколку е и некое исфрустрирано суштество , таа ВЛАСТ станува толку сериозно сватена да не верувам и дека спие од среќа што има прилика да се “ истури “ некому па макар и само виртуелно |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi davaj da imam se sto ke posakam zosto se sto e pogano vo mene, a bilo potisnuvano zaradi ova ili ona, ke ispliva na povrsina.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со тој чин се активираат сите центри за самозадоволување кај овие егомани, зашто само таквите трчаат по престиж па кога ќе се докопаат сите можни дизни им се отвараат. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mozete da diskutirate na ovaa tema dodeka ne dojde Anakin, toj znae se za silata!!!
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нажалост...тоа е суровата вистина. Нe sекој знае да каже....''.Не ми давај власт,зошто знам каков ѕвер лежи во мене.'' |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Hedonistka
Сениор Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po toj nachin si go izbivaat kompleksot na niska vrednost..mozebi bile tretirani kako losho pred toa i posle toj kompleks pod formata na vlasta se pretvora vo egocentrizam i egoizam,tiranija,eksploatacija na poslabite i tn..kako shto kazaa Glenn i Renatax... |
|
If you are reading this, get a life!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СИЛАТА КОЈА ИДИ ОД ГОРЕ ... ТРАЕ ВЕЧНО ... А СИЛАТА КОЈА ИДИ ОД ДОЛУ ... ТАКА ДА СЕ КАЖЕ ... ТРАЕ 4 ГОДИНИ ... 1. ГОДИНА ЌЕ СЕ ПРИЛАГОДУВААТ 2. ЌЕ ПОЧНАТ ДА РАБОТААТ 3. ЌЕ ПОЧНАТ СО ГЛУПОСТИ И 4. ЌЕ ИМА ИЗБОРИ - И ЌЕ ГИ СМЕНАТ !!! ЕТЕ ЗАТОА ИМА ИЗБОРИ НА 4 ГОДИНИ ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikoj,nikade i nikako nemal podarena mok.....taa e samo percepcija na onie sto ja nemaat
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се криви тие што го jадат бурекот , туку тие што им го дават!!! |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo povekjeto sluchai pogore iznesenite komentari ja reflektiraat vistinata na zhivotot, no ima ushte edna rabota...
Imeno, postojat lugje koi se rodeni lideri, a ne sledbenici, lugje koi imaat jasni vizii i idei i koi znaat shto treba da se napravi za tie da se ostvarat. Vakvite lugje obichno ne se konformisti i ne prifakjaat nikakva opcija koja bi go dovela ostvaruvanjeto na idejata vo prashanje. Tie obichno taka se odnesuvaat i vo sekojdnevniot zhivot, no rabotata e shto dodeka ne se na pozicija koja im dava na nivnite akcii poshirok i poznachaen efekt, nivniot odnos ne e tolku zabelezhitelen. Onie koi se so niv i koi sakaat da imaat vlijanie vo rabotata i odnesuvanjeto na gore spomnatite lugje, obichno nekonformistichkiot stav go gledaat kako samobendisanost i despotizam. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се согласувам со ставот дека има луѓе кои се родени да бидат лидери и респект за нив ,но има такви кои во својот животен концепт си зацртале дека мора да станат лидери,без оглед на нивната немоќ за лидерство , а функцијата ја стекнале на беден полтронски начин.....е тие,тие најдобро да не ти се во непосредна близина!
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |