|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 6061626364 277> |
Автор | |||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Поради годишен одмор на Webmasterot, коментирањето е исклучено до 1-ви септември.
под статиите во вест... |
|||||
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
не кажувам што ме насмеа,ќе кажам слатко ме изнасмеаа
|
|||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
..koza natapirana,,,
|
|||||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ова
|
|||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Имало вонредни избори и Бранко се враќа дома скиснат. Го гледа жена му, и му вика:
- Бране, колку гласа освои овој пат? - Два. - А, ѓубре едно, знаев дека имаш швалерка! |
|||||
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ova
Како жена знае дека е во брак
Три жени, мажена, верена и љубовница, разговараат за своите врски и се решаваат да ги изненадат мажите. Се договараат вечерта сите да бидат облечени во кожни корсети, високи црни штикли и да имаат маски преку лицето. По неколку дена трите се среќаваат на ручек и прават рекапитулар. Верената: "Вечерта, кога дојде дечкото, едноставно не можеше да издржи, ме погледна ми рече 'Ти си жената на мојот живот. Те сакам,' и цела ноќ водевме љубов." Љубовницата: "И јас исто! Отидов кај него во канцеларија. Кога го соблеков мантилот, не рече ништо, ама имавме секс цела ноќ." Омажената: "Ги испратив децата на спиење кај мајка ми. Кога дојде маж ми дома, носев црн корсет, црни хулахопки, штикли и маска преку очите." Само што влезе од врата, ме виде и ми рече: "Што има за вечера, Бетмен?" |
|||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
леле мајче те гушкам за вицов
веќе почнав да го прераскажувам наоколу |
|||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Само што влезе од врата, ме виде и ми рече: "Што има за вечера, Бетмен?"
|
|||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Во радио квиз:
Прашање на водителот: -Кој е првиот космонаут во вселената?? Слушателот: -Гагарин Водителот: -Речиси погодивте-Јуриј Гагарин Водителот: Кој ја напишал Месечевата соната?? -Бетовен Речиси погодивте-Лудвиг Ван Бетовен. Слушателот: -Ќе дозволите ли јас да ве прашам нешто? Водителот: - Се разбира. Слушателот: Што е тоа црно,триаголно,меѓу нозете на жената? Водителот: -Многу ми е жал што ова го кажувам во етер,но тоа е п**ка. Слушателот: -Речиси погодивте...тоа е на мајка ти п**ката. |
|||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Мали Ѓокица ја прашува мајка му како дошол на овој свет?
Мајка му: Штркот те донесе. Ѓокица: А Миле од долниот кат? Мајка му: И него штркот го донесе Ѓокица: А Кате од горниот кат? Мајка му: И неа штркот ја донесе. Ѓокица: Па добро бе мамо се ебе ли некој во зградава? |
|||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 6061626364 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |