|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 392393394395396 1024> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....daj kupi mi cigari popat i se gledame ..na rabota.. ...i tri vo dve..ke zaboravev.. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..заминале сите по работа...останавме само безработниците...
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кхм,кхм... и по некој залутан одмораш се мотка низ кафанаа
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и пак јас...лутав низ форум и долутав овде...
сите патишта во кафанава ме водат
туку има ли некој да послужи нешто за гаснење? не штедев на лук во пинџурот па сега горам од внатре
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum tukazirnuvam cat pat da vidam dali se zatvoreni prozorcite
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
My...отворај не само прозорите туку и вратата остај ја ширум отворена... се изнајадов лук како да од вампирки ќе се штитам
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ја откажам свирката за вечер а
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама срамежливо си ја подотворила...вака треба,ширум отворена
остави го малиов нека прошета...јадно дете неможе да издржи
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakvo otkazuvanje,,ti treba da pees i biba zaboravi li |
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а јас ќе им редам бакшиши
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve gi dvete......
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биба нешто ме плаши...да не останеме без публика
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама сте не фатиле |
|
|
Внеси реплика | страница <1 392393394395396 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |