|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 385386387388389 1024> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ц ц ц... што пијам кад ми шкоди
затоа ми се виде познат тој од карши... со мене бил
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сликата како слика , ама таа на шипка , секоја чест ..........
еднаш бев на стрип тиз во еден бар тука .......
имаа донесено една од источна МКД мислам беше , а бе циркуз жив ..... куса - дебела ..... или поточно , колу висока , толку широка ........ се врте , се мота околу тоа шипката ама никако да се реши да се обеси ...... и бидна .... се обеси на неа и е искриви ... била проектирана за носивост 0,1 т
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BITNO DEKA UBAVO SE ZABAVUVAME,,e sega posle takva nok normalno e da ni fali po nekoja minuta od vremeto ali vecer jas ne igram.... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вечер јас ќе те заменам...ама не на шипка туку на микрофон...
вчера ми се изјалови договорот...Сањуш не дојде со друштвото, па морав да пијам да заборавам!
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Biba $ sanja
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po edno umetnicko kafe...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene najpolnoto...insistiram!
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stom si tolku zedna....eve uste edno..
|
|
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene toa so zabcinjata
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
повеќе сум мамурлија отколку жедна... тешка ноќ имав ама издржав
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj biba ne se zali ami jas sto da kazam cela vecer sto se vrtev
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
певаљката е гром .....а и пратеќиот вокал е , м м м м м м м м
директ за еуровизија Изменето од МАРШАЛ - 02.Септември.2009 во 10:30 |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se znae kafana li e sto li e,,i toa ne bilo kakva tuku DRUMSKA i toa ne na bilo koj tuku na NINJA e pa ti vidi sega............
|
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site za istoto se fativte....
Eve i za drugite sto ke dojdat...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 385386387388389 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |