|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 51> |
Автор | |||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za da ne masturbiraat
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zatoa shto nivnite devojki/soprugi go dozvoluvaat toa,ne im se posvetuvaat dovolno,pa mashkata priroda vednash bara novo pristanishte za neznosti!
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za da svati dali zenskata go saka. Otkako ke doznae deka ja izneveril, ako ona mu raskine znaci nikogas ne go sakala, ako mu vrati, znaci e . . . . . ce i edvaj cekala povod, no ako mu prosti znaci navistina go saka i ke moze da se zemat na sigurno
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema vrska zbunet,pogreshno gi tumachish rabotite,pinakva e zenskata psiha,shtom ona go zapostavila i dozvolila da pravi nevrstvo....nema shansi da go posaka nazad!
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е па зошо ондак жените трчаат по некој кој ги врти околу малиот прст, а не се свртат кон некој смотан и изгубен као ја ?
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ахам...шо ти е теоријава, значииииии...... демек он тоа не оти сакал да се омрси, туку ја тестирал женска му само море памеееееттт машка...ц...ц..ц... |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
затоа што не се пропушта така лесно пружена прилика за нешто туѓо .................
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa normalno, koe masko saka da izneveri od kef, toa od so mora, za da znae dali da ja zeme |
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Razbrav deka na site zeni zakonski ke im bilo dozvoleno da im pravat krc, krc, na muzite sto ke gi izneverat. Me nee, gluposti, koj bi glasal za takvo nesto ?
|
|||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ах, да....стварно, заборавив....тоа за доброто на општеството ќе се жртвувате |
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za opstonarodno dobro. Samo taka se steknuva doverba za trajni vreminja i plus nema da im bide dosadno oti ona stalno ke mu prefla
Изменето од zbunet - 30.Август.2009 во 16:44 |
|||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A zoshto ti sakash povekje zeni ,a ne edna? |
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ja ne sakam drugi zeni oti ona vika deka tie sto bi me sakale mora da se prosti . . . . . . inja, a tia nejze sto bi ja sakale bi bile samo pametni i dzentelmeni
Изменето од zbunet - 30.Август.2009 во 20:10 |
|||
Внеси реплика | страница <1 4041424344 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |