|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 349350351352353 1024> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od mene da ja branis?? Abe miren sum ko ce mi se spija |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти бе Лаки уште не си легнал???
нели некој те чекаше пред врата Изменето од Andjelina - 29.Август.2009 во 01:33 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa casata mi e uste polna
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ех мори Филе шо си пропуштила.....нема поарни мажи од Прилепчани...и позгодни....ем имаше да се труеме јас и ти со кафиња |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja slusam pesnava i si legnuvam Zbogom Ljubavi
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мммммммммммммммммм Владо Георгиев...за добар сон
|
||
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Angelina, tipot do den denes mi se javuva i zali sto ne sum mu zena...taa sega sto ja ima, kavadarcanka, dusata mu ja vadi
|
||
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе не се секирај...ќе разберат и ќе им биди криво после...кој не разбира-батали
еве и Филе не разбрала на време туку...абе јас нели на кратко дојдов...абе кај сум јас од дома да ме пуштиш...ај да си одам да не бидам утре модра |
||
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e jas ne sum od Skopje tuka sum samo na privremen prestoj...eve veke 10 godini
|
||
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 349350351352353 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |