|
НАВРЕДИ |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
постојат индирктни навреди врз група индивидуи перфидно изјавени
пример добар атеист VS лош верник несреќните луѓе се лоши само лесни жени прават фелацио сите овие примери се земени од форумот..... изјавителот ги навредува во една реченица голем број од форунџиите и жителите на планетата Изменето од anakin - 27.Август.2009 во 23:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си пропуштил омилената ти тема за 100%вите
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе види да бе можеби е навреда но вие самите сте виновни тек сте татари тек хуни од хан аспахур па не се чуди дека многу македонци незнаат што сте но ,, секако е навреда ако не е точно како што е навреда дека не признавате нација јазик оки ако збориме за ннавреди... навреди се и тоа грозни перфидно искажани |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темава не ја отворив за практично експериментирање, може да не се навредуваме, а?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а каде виде ти навредување?????
шо се занесујете вие?????????????? |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анакин, превентивно беше... без нервози
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога е превентивно треба нешо да има
а јас со пријателот мој раговарав тотално без навреди дури признав дека тоа за 100% мозе да е еден вид навреда Изменето од anakin - 28.Август.2009 во 00:14 |
|
|
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе, jас само коло да кажам нешто по темата
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Човек докажува дека е добро воспитан кога тоа останува и во друштво на невоспитани."
Анатол Франс |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Ubava rabota e da si covek,ako si covek"-Konfucije
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навреда е кога некој упатува реченици со лична содржина кои ги повредуваат чувствата на соговорникот или доколку соговорникот ги доживее лично. Може да биде намерно упатена и ненамерно. Не секогаш добронамерен совет е прифатен како позитивна критика ами како злобна навреда. Многу пати ми се случило некого да навредам ненамерно а сум навредувала и намерно кога ќе ми пукнел филм, обично под нечив притисок. Навреди трпам секојдневно на овој или оној начин без премногу да се возбудувам но на смислена претенциозна навреда возвраќам со иста мерка, зошто некои луѓе не добацуваат дипломатија и убав збор. Не дозволувам и не сакам некој да се иживува врз мене. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно и jасно. да ги питаме зашто ли се трудат? а,да:сосема сум по темава, оти имам исто гледане. но се чудам зашто има луге които градат кариера на навредувачи? и исто ми е занимливо: од кого навредата боли наj многу?? 1. и нормално- од тие кои сакаш 2. од тие които се ти важни и вредни 3. од тие които се ти конк*ренциjа во некоj од деловите на животот и во изjавата во општеството. 4. од тие които мразиш? |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кого боли најмногу навреда?
Па мене лично најмногу ме допира и повредува навреда од близок,навреда кажана од некој за кого имам високо мислење,а оние навреди од сосема небитни луѓе во мојот живот,кои навредувајќи ги другите си го истураат бесот и кога немаат причина за тоа....ма тие воопшто не ме допираат. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temava e za navredenite ili za tie sto navreduvaat ?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |