|
Џогинг |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |
aleksandar bt
Нов член Регистриран: 02.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i toa e dobro pesacene jas sekoj den pesacam 10km i 3-4km trcam a i orbitrek e dobar ama samo koga ima snegza na zima
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пешачењето е супер особено сакам брзо одење . Веќе неколку години практикувам велосипедизам , 28 Км. е маршутата и обавезно мерење на време . Џогинг и трчање тешко , ич не ми оди . Некако премногу ми е монотоно трчањето треба некој да ме брка за можам да го дадам максимумот иначе ми е доасадно .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekojdnevno sakam da trcam (iako znam da preskoknam ...sto pravilno i taka treba)....pesacenje sto e mozno poveke...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
DiamondGirl95
Група Регистриран: 19.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ja obozavam da dzogiram pogotovo posle 19:00 leti :D
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veke dve nedeli sekoj vtor den trcam barem po 40 minuti i dosega ima odlicni rezultati...taka sto za sekoj sto kako mene ne saka zatvoreni prostorii,najubav lek za slabeenje e dzogiranjeto...
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас намерно закаснувам у школо и така џогирам едно 10 минути.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |