|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 89101112 240> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Julija,pa ti si bila polna so vicevi!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deteto ja prasuva majkata zasto stalno koga mu davam cokolado na kuceto mi se diga opaskata . sine ne davajmugi site ostaj nesto i za tatkoti
|
|
mbm
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неискусна девојка го прашува момчето:
-Мили, какво ти е тоа испакнување на панталоните? -Тоа е бубрег мила. -Ох, колку ме загрижуваш... Да не имаш камен во бубрегот? |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му носи мали Џокица на деда си една таблетка Вијагра. Дедо му зачуден го прашува:
- Море внучко, што е ова? - Абе, дедо, земи ја оваа таблетка и со баба ќе бидеш како пред 30 години. - Ако е стварно така, утре имаш 100 евра од мене. Следниот ден дедото му дава на Перица 1100 евра. - Абе дедо, нели се договоривме 100 евра? - Да де, ама 1000 евра се од баба ти. |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишил педер на лекар и му вели на докторот:
- Докторе, имам нешто во газов, да ми го извадите. Става докторот ракавици, пика рака, а педеров вели: - Подлабоко докторе, подлабоко... Докторов ја пика раката подлабоко и повоторно слуша: - Подлабоко докторе, подлабоко... И навистина, напипал докторов нешто, го вади и гледа малечка ружичка. А педерот му вели: - Мала пажња докторе... |
|
|
|
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kerkata ja prasuva majkata zosti imas po nekoje vlakno belo . pa sekoj pat koga ke mi iznerviras i dobie kec na skolija axa dobro . azosto ima trolku beli vlakna babami
|
|
mbm
|
|
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na eden nagroben spomenik pisuvase ovde lezi mojata zena a jas pocivam na mir vo mojata kuka |
|
mbm
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дете си спиело дома и го разбудиле викотници од спалната. Отишол до вратата и кога sирнал низ клучалката видел како мајка му и татко му се сексаат. Ништо не му било јасно и затоа утредената ја прашал мајка си:
- Мамо, мамо, што правеше ти вчера качена врз тато? - Па... ништо, на татко ти му е многу голем стомакот па му скокав одозгора да го ослабам. - Е мамо, мамо, џабе ти скокаш... Кога ти ќе отидеш работа доаѓа комшиката и пак го надувува. |
|
|
|
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....МОРИ ЈУЛИЈО......ОВА ПОСЛЕДНОВО ТИ БЕШЕ ЈАКО...
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неколку вица од WORHOLL:
Докторот му вели на Трпе: - Жена ви треба три пати неделно да добива секс: понеделник, среда, и петок. - Добро, во понеделник и среда ќе ви ја носам, а во петок ќе мора сама да си доаѓа! ____________________________________________________________ _______ ...Двајца другари разговараат: - Знаеш што ми се случи вчера? Ја опнав жена ми и по навика извадив 50 евра да и' платам... - Ништо не е тоа. Мојата ми врати 20 евра кусур. ____________________________________________________________ _______ - Причината за вашата сообраќајна несреќа е алкохолот. - Уф, добро е. А, јас мислев дека јас сум крив. |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прослава на Нова Година во едно претпријатие. Во една канцеларија е темница и се слушаат воздишки:
-Ох, Миле, Миле! Никогаш... не си ме... љубел вака... Дали е тоа... поради ова новогодишно... расположение? -Кој знае.... можеби е затоа што не сум Миле.... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога на едното јајце ќе закачиш тег од 1 кг, на другото тег од 5 кг, а на алатчето тег од 10 Кг, кој орган прв ќе откаже??
- Гласните жици |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се урнал авион на некој пуст остров и сите патници умреле само некој маж останал жив. Поминале неколку години, и никој не дошол да го спаси, а и на островот немало никој. Била само една камила, а немал видено жена долго време и рекол сега ќе имам секс со камилата па што сака нека биде. Арно ама, никако не можел да и' ја држи опашката и да ја работи.
По некое време се урнал пак авион и од сите патници останала жива само некоја манекенка. Мажот ја нашол како лежи во песокот и ја разбудил. Кога се разбудила му рекла: - Дај ми да јадам и после се ќе сторам за те*е... Мажот и' рекол: - Вистина се' ќе сториш за мене? Таа рекла: - Да, се', се'! Тој и дал јадење и и' рекол: -За возврат сега имаш една тешка задача...Јас ќе пробам да ја ебам камилата, а ти ќе и' ја држиш опашката... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол некој човек во многу евтина јавна куќа. Се работел со некоја циганка за 100 денари и задоволен си отишол дома.
Следниот ден,сфатил дека фатил срамни вошки,и отишол кај циганката и и' вика: -О,мори,од те*е фатив срамни вошки!!! А циганкава му вика: -Па за 100 денари да не сакаш свилени буби да ти пренесам??? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |