IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Што читате моментално
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што читате моментално

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 96979899100 163>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Статус: Офлајн
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2009 во 00:23
Единаесет минути - Пауло Куелјо
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2009 во 00:28
Muzika i tisina -Rouz Tremejn

Изменето од laki_bu - 20.Август.2009 во 00:34
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2009 во 20:16
Затоа што те љубам - Гијом Мисо
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2009 во 22:03
Времето на лалињата - Дебора Могах
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2009 во 22:12
Originally posted by Gabriela_S Gabriela_S напиша:

Времето на лалињата - Дебора Могах

уште кога ќе се сетам на таа книга ми иде да го задавам тој слугата, мајмунотлутина
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2009 во 02:03
Кодот на Да Винчи..........еднаш ја баталив книгава.ама сега пак ја почнав
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2009 во 02:09
трилогија
Гена
Маргарита
Анка-        Мирјанка Селчанец
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2009 во 21:41
James Patterson - Sundays at Tiffany`s
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2009 во 12:16
FALA MNOGU STO JA SPOMNAVTE KNIGAVA. JA PROCITAV ZA DEN I POL, I SE UBIV OD SMEENJE NA PLAZA !!!
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Daj kazete nekoja druga vakva vo ovoj stil

Originally posted by la fille la fille напиша:

Originally posted by Eli Eli напиша:

Originally posted by гјувеза гјувеза напиша:

Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Знаеш ли да чуваш тајна?-Софи Кинсела
Е на оваа книга ако не се згазиш од смеење не знам на која друга би можело голема%20насмевка

Веќе почнувам да се смеам..

Kazete mi kade da ja kupam ?Tokmu sega mi treba edna takva sodrzina,sto ke me oraspolozi.Momentalmo ja docitav Memoarite na edna gejsa ..ja imav pocnato pa ja ostaviv pa sega ja docitav....za gejsite imav sosema druga pretstava

јас да ти кажам ја добив како подарок,ама прошетај низ градов сигурно ја има по книжариве..иначе стварно е интересна сеа за летово да си го пуштиш мозокот на пасење..позз

Ja ima vo Matica...
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2009 во 14:58
purpuren hibiskus
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2009 во 15:25
Љубовта трае три години-Фредерик Бегбеде
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2009 во 15:27
тречи конгрес  ЦК СКЈ задоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2009 во 15:32
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

тречи конгрес  ЦК СКЈ задоволство

уште лиизненадувањеизненадувањеизненадување

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2009 во 16:55

мора ...... идат чудна времена намигнување

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 96979899100 163>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.