|
TURN OFF кај спротивниот пол |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто уште да додадам типови што заудараат на пот, кратки дебели тупави прстиња, селска запечена фаца коцкаста глава,краток дебел набиен врат (ова само на Дени ДЕ Вито изгледа симпатично) безизражајно лице и дебела бушава споена веѓа ала Охридски галеб во лет.
Мажи бескичмењаци, што се клештат и трескаат глупости кај што не треба и лижат гз на шефови и партиски големци а плус носат одело и глумат величина во кафана и на состаноци кај што поважно е дали на маса има Струмка од Фанта од самата цел на состанокот.
Доста е за сега......ама имам уште а овие физички и карактерни особини ми се најодбивни.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
fiore
Сениор Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paa,tipovi koi imaat mn.pari,a nikakvo odnesuvanje i mislat deka ako imaat pari nema potreba od bonton
|
|
fiore
Сениор Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i tipovi koi se falat mnogu...ili pak lazgovci,ovie mi spagjaat vo grupata no brain men
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уф, мразам, во вистинска смисла на зборот... некој на кој се гледа дека не внимава на хигиената... се згрозувам кога ќе замирисам пот, дури мислам дека сум станала пресензитивна на таа работа... [:-&] па ако видам жтко на забите, од цигари, кафица и слично... косата мрсна немиена, со недели и да го има тој застоен мирис.... уф се згадив сега за сега...
сакам да мириса на, ако не на парфем ,... барем на омекнувач мајка му стара.... |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku i da mi e nekoj privlecen, odnosno da postoi hemija
sekundarno moze da me odbie - ako e alhoholicar, nedaj Boze narkoman - ako nema dobra dusa - ako e zenkar, nedaj Boze peder - ako e glup Drugite raboti spored mene spagaat vo kategorija sitnici koj se za relativno kratko vreme reslivi |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме одбива нехигиена ама и невидена педантерија, потоа ароганција, дрскост и глупост, духовна сиромаштија како што некој претходно напиша, луѓе што се лигават, искомплексирани и фрустрирани фаци кои мислат дека го поседуваат цел свет и дека секогаш имаат право...
е сега малку off topic - овде мора да искоментирам за она што го наведовте за ниските мажи... јас до пред неколку месеци не признавав дека е маж некој што е понизок од 180 цм - и сфатив колку сум грешела... ако налетате на таков редок примерок - може да ви докаже дека е поголем маж од оној што е висок два метра... значи не важи за сите ниски мажи дека се искомплексирани и со не знам какви особини што ги наведовте погоре... и јас така мислев, ама се уверив во спротивното, дека постојат исклучоци и мило ми е што ги познавам и онака во нашава ни држава некако во последно време ретко забележувам маж повисок од 185, сите се движат во некоја граница од 170 - 180 цм што ме чуди - дали тоа ние како нација се смалуваме? пред се важи за мажите.... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми текна уште нешто
најодвратно ама ДЕФИНИТИВНО најодвратно нешто ми е долг нокт на мал прст или на палец...или воопшто подолгички па макар да се и фино истурпијани нокти...долгите нокти се за жени И да,Evenstar...овде генерализираме иако не е фер, ама не можеме да го рзаглабаме секој посебно ...секако дека има исклучоци...ретки се ама ги има...има и балвани високи по 2 метра а не ги бива Изменето од Andjelina - 26.Август.2009 во 15:24 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е да... долг нокт на мал прст или палец.... бљааааааак....
тоа за балваните, дефинитивно - ич не ги бива... или мене ми била таква среќата па сите високи што ги среќавам се погодија баш балвани во вистинска смисла на зборот.... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жена со полулакирани нокти под кои има кал колку за една бавча
Изменето од МАРШАЛ - 26.Август.2009 во 15:23 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе тоа се нокти-географски карти бе Маршале....ништо не знаеш и треба да се црвено лакирани по можност Изменето од Andjelina - 26.Август.2009 во 15:24 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете ...... испаднав на првиот степеник ..... ништо не знам
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ја имам малку поголем на малиот прстама , ми служи само за чистење на останатите
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас на палецот ..... за чачкање заби после ручек
Изменето од МАРШАЛ - 26.Август.2009 во 15:28 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај исечи го тој подолгиот нокт и почесто миј тањири |
|
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |