Испечати | Затвори го прозорот

TURN OFF кај спротивниот пол

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: АРХИВА
Име на форумот: Забава, разно, игри, интима
Опис на форумот: џиџимиџарница
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=16820
Датум на принтање: 06.Февруари.2025 во 02:42
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: TURN OFF кај спротивниот пол
Постирано од: Kali
Наслов: TURN OFF кај спротивниот пол
Датум на внесување: 29.Ноември.2008 во 21:22
Zamislete, ne najdov vakva tema!:)

Znaci, sto vi e turn off kaj sprotivniot pol?
Koi osobini ne vi se dopagjaat, ve odbivaat...za koj tip na maz/zena ste pomislile, e ne mozam da se smislam so vakov/vakva?

Коментари:
Постирано од: Requiem
Датум на внесување: 29.Ноември.2008 во 22:41
Отсутност, недораснато понашање, незнаење што сака од себе па од мене, недоверба...Некреативност, неиницијаторство...Што друго бе?:D Се тоа makes my dude fainth кога се работи за врска.

Збориме за особини?
Или за физички манири што можат да те turn off? :]

Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 30.Ноември.2008 во 11:48
body odor голема%20насмевка- neprijaten miris na teloto i bezmozocnost

-------------
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .

Постирано од: Kali
Датум на внесување: 30.Ноември.2008 во 19:40
Originally posted by Requiem Requiem напиша:

Отсутност, недораснато понашање, незнаење што сака од себе па од мене, недоверба...Некреативност, неиницијаторство...Што друго бе?:D Се тоа makes my dude fainth кога се работи за врска.

Збориме за особини?
Или за физички манири што можат да те turn off? :]

Kako sakas, taka pisuj:)

Mene mi se turn off maski so se pogolemi zeni od mene...cicii i pedanterii.

Skrzavo masko mi e simbol za tortura, stisnata dusa koj koga kje sedne vo kafana kje ti se kaci na glava deka vo picerijata karsi pivoto e 10 denari poeftino. Znaci cicijastvo koe e razlicno od ekonomicnost i nerasfrlanje so pari, ova e prosto, karakter be. E toa ne mozam da go svaram kaj sprotiven pol...kaj drugarki pak, ne mi preci:)
Drugo, pedanterija. Ispeglan, istirkan, so isceslani vlaknenca, sureden tip top...I ne daj boze casata ili corapot da gi ostavis tamu kaj sto ne treba. So drugi zborovi- maski sto se mesaat vo zenski stipki.
трепкање 

Постирано од: Requiem
Датум на внесување: 30.Ноември.2008 во 23:47
Originally posted by hektor hektor напиша:

body odor голема%20насмевка- neprijaten miris na teloto i bezmozocnost

Особено мирис на бурек, барут, запршка...?

Sorry за офтопик...

Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 25.Август.2009 во 23:28
Pasivni,neinventivni,sitni dushi,neodgovorni.....

Постирано од: МАРШАЛ
Датум на внесување: 25.Август.2009 во 23:29
троми , инертни , обесени како месо на излог тага

-------------
http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН

Постирано од: maria_magdalena
Датум на внесување: 25.Август.2009 во 23:31
Простотилак, духовна сиромаштија, ефтин “хумор“, сељачки особини....па уште ако е низок (remember: мало маже=лошо, искомплексирано маже), тенки усни и кратки прсти (лопужасмеење)

-------------
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.

Постирано од: pagane
Датум на внесување: 25.Август.2009 во 23:33
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Простотилак, духовна сиромаштија, ефтин “хумор“, сељачки особини....па уште ако е низок (remember: мало маже=лошо, искомплексирано маже), тенки усни и кратки прсти (лопужасмеење)

газење%20од%20смеење...леле, jас многу нешта сум позаборавила...требаше да памтам..

Постирано од: anakin
Датум на внесување: 25.Август.2009 во 23:34
SAMO EDNO EDINSTVENO
otvori li usta .. izleze li glupost..... off

zapravo vo princip.... samo so glupavi ne se druzam... drugo mozat da bidat kakvi i da sakaat .....

-------------
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Постирано од: Neptun74
Датум на внесување: 25.Август.2009 во 23:37
Brainless...

-------------
DeepBlue

Датум на внесување: 25.Август.2009 во 23:38
Originally posted by pagane pagane напиша:

газење%20од%20смеење...леле, jас многу нешта сум позаборавила...требаше да памтам..

Сите се подзабораваме некогаш мила, зашто хемијата секогаш работи пред рациото.големо%20гушкање

-------------

Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 25.Август.2009 во 23:42
лигави типови,назадоволни од животот,неуспешни па сите се криви за нивниот неуспех освен тие самите,мачо типови кои навредуваат се околу себе за да бидат cool полни со измислени врели секси доживљаи за секоја која ги одбила,сељачки  хумор,неинвентивни,инертни....
а физички-ниски момци(обично се полни со себеси ради висината)
мали дланки,кратки прстиња,изгризани нокти,фризура со еден тон гел,липицанери кои изигруваат подвижна парфимерија....не%20знам

-------------
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Датум на внесување: 25.Август.2009 во 23:44
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

лигави типови,назадоволни од животот,неуспешни па сите се криви за нивниот неуспех освен тие самите,мачо типови кои навредуваат се околу себе за да бидат cool полни со измислени врели секси доживљаи за секоја која ги одбила,сељачки  хумор,неинвентивни,инертни....
а физички-ниски момци(обично се полни со себеси ради висината)
мали дланки,кратки прстиња,изгризани нокти,фризура со еден тон гел,липицанери кои изигруваат подвижна парфимерија....не%20знам

Да ова е стварно така, со измислените доживљаигазење%20од%20смеење, а гледам некако сите сме тука негде во она што е одбивно.

-------------

Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 26.Август.2009 во 08:46

Истоплазење уште да додадам типови што заудараат на пот, кратки дебели тупави прстиња, селска запечена фаца коцкаста глава,краток дебел набиен врат (ова само на Дени ДЕ Вито изгледа симпатично) безизражајно лице и дебела бушава споена веѓа ала Охридски галеб во лет.
Мажи бескичмењаци, што се клештат и трескаат глупости кај што не треба и лижат гз на шефови и партиски големци а плус носат одело и глумат величина во кафана и на состаноци кај што поважно е дали на маса има Струмка од Фанта од самата цел на состанокот.
Доста е за сега......ама имам уштеголема%20насмевка а овие физички и карактерни особини ми се најодбивни.

-------------
Beauty fades, dumb is forever

Постирано од: fiore
Датум на внесување: 26.Август.2009 во 09:53
paa,tipovi koi imaat mn.pari,a nikakvo odnesuvanje i mislat deka ako imaat pari nema potreba od bonton

Постирано од: fiore
Датум на внесување: 26.Август.2009 во 09:56
i tipovi koi se falat mnogu...ili pak lazgovci,ovie mi spagjaat vo grupata no brain men

Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 26.Август.2009 во 12:05
уф, мразам, во вистинска смисла на зборот... некој на кој се гледа дека не внимава на хигиената... се згрозувам кога ќе замирисам пот, дури мислам дека сум станала пресензитивна на таа работа... [:-&] па ако видам жтко на забите, од цигари, кафица и слично... косата мрсна немиена, со недели и да го има тој застоен мирис.... уф се згадив сега за сега...

сакам да мириса на, ако не на парфем ,... барем на омекнувач мајка му стара....

-------------

Постирано од: lotus flower
Датум на внесување: 26.Август.2009 во 14:10
Kolku i da mi e nekoj privlecen, odnosno da postoi hemija
sekundarno moze da me odbie
- ako e alhoholicar, nedaj Boze narkoman
- ako nema dobra dusa
- ako e zenkar, nedaj Boze peder
- ako e glup
Drugite raboti spored mene spagaat vo kategorija sitnici koj se za relativno kratko vreme reslivi

-------------
~Live the life you love, love the life you live~

Постирано од: Evenstar
Датум на внесување: 26.Август.2009 во 14:53
ме одбива нехигиена ама и невидена педантерија, потоа ароганција, дрскост и глупост, духовна сиромаштија како што некој претходно напиша, луѓе што се лигават, искомплексирани и фрустрирани фаци кои мислат дека го поседуваат цел свет и дека секогаш имаат право...

е сега малку off topic - овде мора да искоментирам за она што го наведовте за ниските мажи... јас до пред неколку месеци не признавав дека е маж некој што е понизок од 180 цм - и сфатив колку сум грешела... ако налетате на таков редок примерок - може да ви докаже дека е поголем маж од оној што е висок два метра... значи не важи за сите ниски мажи дека се искомплексирани и со не знам какви особини што ги наведовте погоре... и јас така мислев, ама се уверив во спротивното, дека постојат исклучоци и мило ми е што ги познавам и онака во нашава ни држава некако во последно време ретко забележувам маж повисок од 185, сите се движат во некоја граница од 170 - 180 цм што ме чуди - дали тоа ние како нација се смалуваме? пред се важи за мажите....

-------------
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.

Датум на внесување: 26.Август.2009 во 15:14
ми текна уште нештотрепкање
најодвратно ама ДЕФИНИТИВНО најодвратно нешто ми е долг нокт на мал прстболен или на палец...или воопшто подолгички па макар да се и фино истурпијани нокти...долгите нокти се за жени
И да,Evenstar...овде генерализираме иако не е фер, ама не можеме да го рзаглабаме секој посебно ...секако дека има исклучоци...ретки се ама ги има...има и балвани високи по 2 метра а не ги биване%20знам

-------------
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Постирано од: Evenstar
Датум на внесување: 26.Август.2009 во 15:19
е да... долг нокт на мал прст или палец.... бљааааааак....

тоа за балваните, дефинитивно - ич не ги бива... или мене ми била таква среќата па сите високи што ги среќавам се погодија баш балвани во вистинска смисла на зборот....

-------------
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.

Датум на внесување: 26.Август.2009 во 15:19
жена со полулакирани нокти под кои има кал колку за една бавча голема%20насмевка

-------------
http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН

Датум на внесување: 26.Август.2009 во 15:22
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

жена со полулакирани нокти под кои има кал каолку за една бавча голема%20насмевка

абе тоа се нокти-географски карти бе Маршале....ништо не знаешгазење%20од%20смеење
и треба да се црвено лакирани по можностплазење

-------------

Датум на внесување: 26.Август.2009 во 15:24
ете ...... испаднав на првиот степеник ..... ништо не знам не%20знам

-------------

Постирано од: abnormalen
Датум на внесување: 26.Август.2009 во 15:26
а ја имам малку поголем на малиот прстзбунетостама , ми служи само за чистење на останатите голема%20насмевка

-------------
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!

Датум на внесување: 26.Август.2009 во 15:27
јас на палецот ..... за чачкање заби после ручек тага

-------------

Датум на внесување: 26.Август.2009 во 15:28
Originally posted by abnormalen abnormalen напиша:

а ја имам малку поголем на малиот прстзбунетостама , ми служи само за чистење на останатите голема%20насмевка

боленболенај исечи го тој подолгиот нокт и почесто миј тањиринамигнување

-------------

Датум на внесување: 26.Август.2009 во 15:31
зш ? .... после ти ќе ми ги чистиш вилициве збунетост

-------------

Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 26.Август.2009 во 20:14
Кај шуто па и боде...такви неќам. Да не се лажеме секој со своите си се наоѓа, има што се со сите и такви кои не се со сите

-------------
http://jazbunet.blogspot.com/" rel="nofollow - http://jazbunet.blogspot.com/

Датум на внесување: 26.Август.2009 во 20:22
најопасни се оние кои продаваат .......... поштење .......... такве НЕ ВОЛЕМ нека%20ти%20е%20срам

-------------

Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 26.Август.2009 во 20:29
 - Не ми филозофирај, ја сум за пердаш, ај кај мене.
 - На што ти личам ма, на кyр без мозок ? Ај гитла.

-------------
http://jazbunet.blogspot.com/" rel="nofollow - http://jazbunet.blogspot.com/

Постирано од: Орка
Датум на внесување: 26.Август.2009 во 23:06
Ај ќе почнам со еден текст од песна...

Instant Karma's gonna get you
Gonna knock you right on the head
You better get yourself together
Pretty soon you're gonna be dead
What in the world you thinking of
Laughing in the face of love
What on earth you tryin' to do
It's up to you, yeah you...

Или онаа народната "баш тоа што не сакав ми се погоди"...а сме ја слушале чест

Колегата знае да каже се е до насочување на потсвеста...негов став после читање на"Моќта на потсвеста" како може да биде моќен стравот кој кон одредени особини кај спротивниот пол го носиме биде и магнет кој кон таква личност не носат
Па ајде има хирови од типот на развод затоа што жената не миела садови редовно...мажот премногу често за право си давал да се меша кај местото не му е и да ја брани мајката.Но лично и не ми е сфатливо да во себе човек носи еден куп на селективности кон тоа каков ќе му биде партнерот впрочем и го рамнам тоа на ниво со оној тип на луѓе кои кога ќе ве сретнат како инспектори се полни со прашања од типот...каде работиш?...аха...а во стан или куќа си?...е убаво...сам живееш?...па зошто не си во станот?...а твоите што работат?...сакам да речам материјалисти...и не ви личи дека нивото е исто на оние кои и ќе речат ...гледај како се облекла...оној се видел ли каков е па уште си дозволува да ме гледа...
А имам и еден мој бисерен и ден денес другар ми знае да ми го спушти...На фајрон летно време во парк и не знам која дискотека беше...подзапиен секако ...Другарот ме врти брат оваа очи истера во тебе...се вртам и оф абе пијана работа ја измеркав не викам не му се вртам на другарот...абе и ги виде прстите на ногите како и се криви па и нокти оставила а ми носи сандала...и така ноншалантно си се свртев накај шанкот секако...другар ми скрши глава вртејќи се е брат алалда ти е како примети стварно ај живели
Запознајте ги кај човекот прво неговите добри страни...барајте го тоа што го сакате и патот ќе ве однесе таму...
А околу TURN OFFот колку да бидам во топик ќе речам...односно еве пак цитат од песната

Instant Karma's gonna get you
Gonna knock you off your feet
Better recognize your brothers
Ev'ryone you meet
Why in the world are we here
Surely not to live in pain and fear
Why on earth are you there
When you're ev'rywhere
Come and get your share

-------------

Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 27.Август.2009 во 13:19
Сте го гледале оној филмот Плиткиот Хал со Џек Блек и Гвинет Палтроу, кога од што беше пребирлив тој еден фиљан момак му направи маџија да ги гледа ружните и дебелите како убави и слаби?
хахахахаххагазење%20од%20смеење
Во секој од нас чучи по еден Плиток Хал, го сакале ние тоа свесно или не.
Не е добро да се елиминира некој од можност за запознавање зашто има крив палец или мрсен патец ама доколку тешко може да ве стимулираат одередени физички атрибути, тогаш залудни се оправдувања и изговори. Тоа е нешто од внатре што ти доаѓа одбојност, презир, гадење.
Обично физичките атрибути се пропратени со карактерни особини така да и ако не елиминираме она што не ни се допаѓа, ќе си имаме проблем со прифаќање.

-------------
Beauty fades, dumb is forever

Постирано од: aco_t
Датум на внесување: 27.Август.2009 во 19:48
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

жена со полулакирани нокти под кои има кал колку за една бавча голема%20насмевка

хахаххахаххах лелеееееееееееееееееееее :)))))))))

Постирано од: pagane
Датум на внесување: 28.Август.2009 во 11:21
кога си помисли дека мене професиjата ми е и животно амплоа:демек
секогаш треба да имам разбиране за пубуртетски изjави.

Постирано од: ana sk
Датум на внесување: 28.Август.2009 во 11:29
TURN OFF-glupavost

-------------
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...

Постирано од: Anarchy
Датум на внесување: 29.Август.2009 во 00:33
Mene povejke za turn-on mi se prai muabet, oti mnogu turn-on raboti imaизненадување

-------------

Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 29.Август.2009 во 12:41
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

ми текна уште нештотрепкањенајодвратно ама ДЕФИНИТИВНО најодвратно нешто ми е долг нокт на мал прстболен или на палец...или воопшто подолгички па макар да се и фино истурпијани нокти...долгите нокти се за жениИ да,Evenstar...овде генерализираме иако не е фер, ама не можеме да го рзаглабаме секој посебно ...секако дека има исклучоци...ретки се ама ги има...има и балвани високи по 2 метра а не ги биване%20знам

жените свршаваат само што ќе ме погледнат

-------------
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk