|
TURN OFF кај спротивниот пол |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Ноември.2008 во 21:22 |
|
Zamislete, ne najdov vakva tema!:)
Znaci, sto vi e turn off kaj sprotivniot pol? Koi osobini ne vi se dopagjaat, ve odbivaat...za koj tip na maz/zena ste pomislile, e ne mozam da se smislam so vakov/vakva? |
||
Requiem
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Отсутност, недораснато понашање, незнаење што сака од себе па од мене, недоверба...Некреативност, неиницијаторство...Што друго бе?:D Се тоа makes my dude fainth кога се работи за врска.
Збориме за особини? Или за физички манири што можат да те turn off? :] Изменето од Requiem - 29.Ноември.2008 во 22:43 |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
body odor - neprijaten miris na teloto i bezmozocnost
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako sakas, taka pisuj:) Mene mi se turn off maski so se pogolemi zeni od mene...cicii i pedanterii. Skrzavo masko mi e simbol za tortura, stisnata dusa koj koga kje sedne vo kafana kje ti se kaci na glava deka vo picerijata karsi pivoto e 10 denari poeftino. Znaci cicijastvo koe e razlicno od ekonomicnost i nerasfrlanje so pari, ova e prosto, karakter be. E toa ne mozam da go svaram kaj sprotiven pol...kaj drugarki pak, ne mi preci:) Drugo, pedanterija. Ispeglan, istirkan, so isceslani vlaknenca, sureden tip top...I ne daj boze casata ili corapot da gi ostavis tamu kaj sto ne treba. So drugi zborovi- maski sto se mesaat vo zenski stipki. |
||
Requiem
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Особено мирис на бурек, барут, запршка...? Sorry за офтопик... |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pasivni,neinventivni,sitni dushi,neodgovorni.....
Изменето од renatax - 25.Август.2009 во 23:34 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
троми , инертни , обесени како месо на излог
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Простотилак, духовна сиромаштија, ефтин “хумор“, сељачки особини....па уште ако е низок (remember: мало маже=лошо, искомплексирано маже), тенки усни и кратки прсти (лопужа)
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...леле, jас многу нешта сум позаборавила...требаше да памтам.. Изменето од pagane - 25.Август.2009 во 23:34 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SAMO EDNO EDINSTVENO
otvori li usta .. izleze li glupost..... off zapravo vo princip.... samo so glupavi ne se druzam... drugo mozat da bidat kakvi i da sakaat ..... |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Brainless...
|
||
DeepBlue
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите се подзабораваме некогаш мила, зашто хемијата секогаш работи пред рациото. |
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лигави типови,назадоволни од животот,неуспешни па сите се криви за нивниот неуспех освен тие самите,мачо типови кои навредуваат се околу себе за да бидат cool полни со измислени врели секси доживљаи за секоја која ги одбила,сељачки хумор,неинвентивни,инертни....
а физички-ниски момци(обично се полни со себеси ради висината) мали дланки,кратки прстиња,изгризани нокти,фризура со еден тон гел,липицанери кои изигруваат подвижна парфимерија.... |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да ова е стварно така, со измислените доживљаи, а гледам некако сите сме тука негде во она што е одбивно. |
||
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |