|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 132133134135136 240> |
Автор | |||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
разговараат две жени ........
ни случајно да не си му верувала на господ ... никако .......
зошто ма ? ........ од каде сега тоа ? .........
како ма зошто ? ... како ? ...... па и тој е машко ...........
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
руките археолози ископале кабел стар илјада години
и заклучиле дека уште тогаш во Русија имало телефони .......
Америте ископале оптички кабел стар три илјади години
и заклучиле дека уште тогаш постоел интернет ............
слушнале за тоа црногорците и почнале да копаат ......
после неколку дневно копање , ископале некое дупченце и бидејќи не нашле ништо , заклучиле дека уште пред пет илјади години во црна гора имало мобилни телефони ......... ЈАШТА НЕГО |
|||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Go prasuva ucitelkata maliot Komita....ja sakas mama? Ne mama me tepa.... A tato? Ne i tato me tepa..a bato? Nee toj najveke me tepa..pa dobro kogo sakas ti? Vardar!! Toj nikoj ne tepa...
|
|||
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Petelot brka kokoska i kokoskata begajki vika :
Ako begam nisto od e**njeto ....
Ako zastanam ke mislat deka sum k*rva ....
Najpametno e jas da se sopnam ....
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ramce ja tera Fata da mu go pusi a taa vika ...
Lele Ramce kako da go stavam u usta gledaj kakov e gaden , daj malku eurokrem da go namackame ..
A na toa Ramce : ako go mackam so eurokrem sam ke go lapnam
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
му вели типкава на дечкото “ ај да пробаме една поза 69 “ .....
каква е таа поза , е прашува типов .......
ќе ти покажам кога ќе стигнеме кај мене во стан , му вели типкава .....
стигаат во стан , се соблекуваат и оваа му вели , ај сега, ти стави е главата меѓу моите нозе а јас меѓу твоите и ќе почнеме .........
речено , сторено ..........
само што е става типов главата меѓу нејзините нозе , оваа одвалува една предешка у пизду матер ........ е трга типов главата и не може да престане да се смее ...... извини , му вели типкава , не беше намерно .... ај пак ....... и почнуваат повторно , кога после некое време типкава одвалува уште една прдешка ...... типов не престанува да се смее .... станува и почнува да се облекува а типкава зачудено го прашува , што е бе ? што се облекуваш ? ..... а бе , вели типов , не знам каква ти е оваа поза али ја не можам да истрпам уште 67 пати за да го видам крајот ..............
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Иде Црвенкапа трудна љута кај волкот во шумата и му вика:
-Абе неписмен,ти требаше да ме изеДеш! |
|||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Odi plavusa po ulica i prasuva slucaen minuvac:
-Se izvinuvam, da ne znaete kolku e casot? -Da,- i odgovara ovoj- 12 i 55... - E da be, 100 - luto odgovara plavusata... |
|||
DeepBlue
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
оди бабава во јавна куќа за мажи и и вели на газдарицава , ја би злато мое , нешто не многу скапо ....... до кај 10 евра ........ мала пензија , не можам да стигнам ..........
ок бабичке .... за вас соба 312 ...........
оди бабичкава , отвара врата а внатре се некои млади , згодни , неопходни , убаво облечени и разговараат кој за поезија , кој за наука , економија право , некои задлабочени во читање и тако даље ..........
се враќа бабичкава кај газдарицава и и вели , а бе злато , бев тамо ама тамо само интелектуалци .............
а ти мори што сакаш за 10 евра ? ...... да не сакаш шофери или градежни работници ? ...................
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Маж
и жена си дошле дома во новиот стан и легнале да спијат. Арно ама
комшијата од другиот стан многу силно хрчел и овие неможеле да заспијат…
После саат време вртење во кревет, мажов почнал да чука на зидот: -Комши, извини вака, ама ај темолам испуши една цигара 10 минути на тераса, колку да заспиеме па после пак легни си -Нема проблем комшија…. и комшијава станал и направил пауза. Сабајлето мажов и женава станале и одма на секс удриле… Уф, ах, оф, ај… се посилно стенкале… и едно пола саат така, кога на сред секс им чука комшијата на зидот: -Комшија, услуга за услуга, ај сега вие направите 10 минути пуш пауза, неможам да си ги закопчам панталоните !!! |
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
оди типов во јавна куќа и и вели на сопственичката , Јас би некоја девица .... не прашувам за цена .......
во ред господине .... ќе причекате малку зошто во моментов е зафатена .............
|
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Една
дама била на купување во продавница и купила: двa литрa млеко со 2%
маснотии, една кутија со јајца, литар сок од портокал, свеж зеленчук,
кутија кафе од 1 kg и пола килограм месо.
Додека касиерката ги откуцувала цените на касата, пијан човек, кој бил позади дамата, дискретно изговори: |
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се шетаат двајца лудаци по шините.
-Абе многу скали има. -Немај гајле,доаѓа лифтот. |
|||
Внеси реплика | страница <1 132133134135136 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |