|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 131132133134135 240> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегол дечко у кафич у женско wc и така си моча и му улетала женска и почнала да му се дере:Шо праиш бе мањаку,ова е за жени!
А овој и се врти:Па и ова е за жени. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добар ден ......... добар ден ......... се извинувам , женски фризерски салон ? .......... да , молам ? ....... миете ли глава ? ............. да ........ а цел пенис ? .........
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Горе-доле 100 денари,а? |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мало дете иде у продавница и и вика на продавачката:
-Тетке,дај ми едно тафе *Какво тафе,што е тоа,не продаваме ајде бегај -Е како нема,мене ми рекоа тука да купам тафе *Немаме тафе,не знам што е тоа -Епа гајле ми е ако немате ме боли тулето-вика малиот *Иииииии срам да ти е-вика продавачката.. -Ааааа тетке тафе не знаеш што ама туле знаеш |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
trajcekocev
Нов член Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam dali bil ovoj ama aj jas sum nov ne moze da gi procitam site za 1 den
Amerikanec,Rusin i Makedonec Amerikanec,Rusin i Makedonec odat kaj Gospod za soveti prv Amerikanecot Gospod:Ej vie nemoj mnogu da pravite vojni oti ako vi go pustam ovaa topce ke ve iscistam site -i Amerikanecot izleguva placejki potoa Rusinot odi Gospod:Ej vie soprete so ovaa nuklearno oruzje oti ako vi go pustam ovaa topce ke ve iscistam site -i Rusinot isto izleguva placejki sleduva na kraj Makedonecot i... Gospod:Ej vie prestanete da kradete oti ako vi go pustam ovaa topce ke ve iscistam na site -i Makedonecot izleguva smeejki se i tie go prasuvaat:so se smees ti be? Makedonecot:hahaha ke pusti topce oti krademe,abe kakvo topce jas mu go ukradov topceto kakvo topce ke pustuva |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што вика охридски Дедо Мраз кога ќе влезе низ оџакот?
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Како на англиски ќе кажете дека во недела бабата нема да ви дојде на ручек?
- Yes!! |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па добро бе жено . имаш ли поим колку е саат ? кај к*р си до сега ? ........ на к*рС бе , ти кажав ........ аааааа, а она С заради маска ти е , а ? .......... не ...... заради множина ..............
Изменето од МАРШАЛ - 21.Август.2009 во 21:21 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
седи црногорец на шеталиште угуљ гол и проси .... само алатот покриен со шешир ......... поминува некоја бабускера , швабица и му вели , еј , ај дигни го шеширот ќе ти дадам 100 евра .... го крева црногорецов , ги зема 100- те евра и продолжува да дреме ...... а бе , му вели швабицава , ај ќе ти дадам 1000 ама да ме сработиш ........ цк ....... да му беше до работа немаше да проси ...........
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги седнала бабата внуците и им раскажувал приказни од втората светска војна...
- Едне ден дојдоа германците во селото и не наредија сите во редица и тој капатеанот рече - Денес пола ќе ве стралеме пола ќе ве е*еме - Бабо а тебе што ти направија ? - прашале внуците - Паааа, мене ме стрелаа. |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idat tatko i sin covekojadci niz suma i srekavaat nekoja zgodna plavusa, i sinot vika tato tato ovaa da ja jademe ....A na toa tatkoto odgovara : ne sine mama ke ja jademe a ovaa ke ja ebeme ........
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бре мажу , пијаничиште едно ...... кај си досега ? .......... а мори не галами ......... во кафана ....... со другарите .... се замуабетивме , се запивме и се заебав ........ останав до сабајле ........
добро мори жено ? сега ли се доаѓа дома ? гледаш ли колку е часот ?
кај си досега ? ......... не галами бе ........ досега бев на работа со колегите ...... лаф муабет , малку пиење , се заебав и не ми се стануваше .................
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во болница ..........
вие бабо сте за ЕКГ ?
не биро , јас сум за вмро ........
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поради брак , радо би запознал добро очуван харем
|
|
Внеси реплика | страница <1 131132133134135 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |