![]() |
|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 115> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
да го дадеш на децата она што не си го имал и кое баш нема да го ценат
|
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
Da ja ispolnime opredelenata cel.
|
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
да го оствариш својот сон...и покрај трнливиот пат што те чека...
Изменето од sanja-a - 20.Август.2009 во 17:40 |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
да те засака онаа на која не си и симпатичен
![]() |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
Ova shto go napishav nad tebe e isto kako i tvoeto... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Sekogas da si trezen so pijano ponasanje.
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Dosadno e taka...baska toa e znak deka si otrpnal na alkoholot ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
nekoj bi rekol
smislata e MOZZILA ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
nirvanaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
Smislata na zivotot e vo IZDRZLIVOSTA...da izdrzis se, da prebrodis sekoja situacija, da pomines preku sekoja precka...Smislata na zivotot e ona sto te ispolnuva, go pravi zivotot interesen, da uzivam sto poveke dodeka trae.
Se trudam da ja pronajdam vo sekoj nov den, ponekogas vo toa sto go rabotam, vo nastojuvanjeto da ja nadminam sekoja raznorazna situacija i da napravam ponekoja dobra rabota, koga sum vo moznost. |
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
![]() Смислата на животот е да СМИСЛИ СМИСЛА!!! ![]() ![]() |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
da znaes da go zivees,i da uzivas vo momentite
da go izbegnuvas ona sto e loso i da go predizvikuvas ona sto e dobro... ![]() ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
|
Да го спознаеш поголемиот дел околу тебе, да дадеш можност да те спознаат тебе, да бидеш научно достапен во секој момент, твојот мозок да има сродна душа, нека нашата сродна душа се вика мудрост.
Смислата на животот е знаењето! |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
да спознаеш себе си
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |