|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 51> |
Автор | |||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..abe davala ili ne davala..........pak ke ti bide taa "istata"........e za da ne ti bide taa istata ke ti dade nekoja druga............
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zosto da dade druga koga prvata ne dava?
imas objasnuvanje? Изменето од anakin - 21.Август.2009 во 15:20 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.............nema ojasnuvanje..ako ne razbra sto sakam da kazam.................sory........
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a, kako da ja odbiesh...koa ke ti se ...natrti ...nekoja?!....greota e !
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
видиш за чудо те рабрав јас сум мноооооогу разбрана индивидуа јбг инаку не барав да објасниш со си кажала, но да објасниш како тоа другите се убиват давајќи додека сопствените жени нејќаат Изменето од anakin - 21.Август.2009 во 15:58 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bratot......"tupi"....k'o shto samo ..on znae!
|
|||
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
во која ратиција од текстов виде затупена оштрица брат?
|
|||
|
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"raticija"?!...brat...hhmmm..komshijava ..ne mi e tuka!...a, komshikata?"...pa,...taa e...plavusha ,..brat .........
|
|||
|||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....a kade jas napisav deka "sopstvenite zeni ne davaat"..........nisto ti (za zal) ne si razbral...........ama nema vrska.............(i ne znam sto e tolku cudno da razberesh nekogo)........?????
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ene kade
ako ne se razbiras samata .abe davala ili ne davala..... ke ti dade nekoja druga............ brat particija.... brej lapsus Изменето од anakin - 21.Август.2009 во 19:04 |
|||
|
|||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da pojasnime malce !!! ako sopstvenata zena ne ti dava togas dava na nekoj drug !!! i nema sho da se mislish ili da razbirash shto pak ne vodi do toa da taa zena ne e tvoja zena ali krugot se zatvora na toa da zenata izneveruva prva Изменето од Zdravko81 - 21.Август.2009 во 19:17 |
|||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga ke mi dade edna, taa ednata ne saka da mi dade druga
|
|||
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Имањето на две бањи во станот иде на штета на соработката
|
|||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
изневеруваме за да не ги изневериме очекувањата на оние кои се подготвени и повикуваат на неверство ........
Изменето од МАРШАЛ - 21.Август.2009 во 19:20 |
|||
Внеси реплика | страница <1 3940414243 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |