![]() |
|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 115> |
Автор | ||
pmmladen ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Животот е тоа што поминува додека ние правиме нешто друго"
Е ајде сега најди му смисла.....? ! ? !..... ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Смислено самоубиство
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.....koga povekesmislenoto ke bide samo ednosmisleno......e toa e smislata na zivotot
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
Kolektivna svesnost? |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ne znam shto e
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
Toa e nesto kako verizna, lancana reakcija... Tebe nekoj, ti nekoj drug... i taka. ![]() Изменето од Neptun74 - 19.Август.2009 во 17:46 |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Da pravis i da ne mislis mnogu zasto samo prvoto pravi spomeni
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
Ha... Smislata na zivotot ja znae samo "sozdatelot", koj i da e...
Mozebi, no ne mora da znaci, ke ja doznaat poslednite zivi lugje. Dotogas, pravete deca, prodolzete ja vrstata... I sekoj neka si ja najde svojata smisla na zivotot. |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Zivotot nema smisla nie ja izmisluvame.
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
|
Ima, mozebi ima, nema...
Nekoj, nekogas vo dalecna idnina, mozebi ke otkrie... |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
ne si ti obicen smrtnik, ako taka mislis, togas im uspea na los pat da te stavat |
||
![]() |
||
|
eden den site da se razbudat
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
da zivees sekoj den kako da e posleden,
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |