|
Општество, традиција и култура |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехехе нема никој полуд од ...................
Изменето од anakin - 25.Октомври.2009 во 20:55 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,....ludiot ...eskim? .............
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тој е ник микуш не е ник |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto necini vo naseto osptestvo del prvi...
1. imame sahti na sred ulici i kolite koga vozatt pravat drn drn kako da se vozovi 2. za bilo koja rabota se pravi golema galama i zboruvanjata se podolgi od taa rabota 3. ne im cvikame na dzandarite kako vo drugite zemji 4. imame tendencija da pravime sve na etapi, nikako ne od ednas 5. kaj nas nevazi od prva majka 6. od muva pravime slon a slonot ne go primetuvame, kako da e ameba 7. se e podobro samo da ne e makedonsko 8. site kozi im umrea na komsiite 9. dosta e za denes.... mnogu kritikuvame Изменето од anakin - 15.Август.2009 во 13:32 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto necini vo naseto osptestvo del vtori...........
1. vo prodavnicite imame se', samo ne toa sto vo momentot ni treba 2. stoime vi prepoln kafic, zatoa sto tie drugite do nego se prazni 3. vozacot na avtobus mesto da vozi, prodava karti 4. imeme neubavo ispisani grafitti na zidovite 5. ni se eftini cigarite 6. 1000 lugje se vozat vo 1000 koli, abe neznaeme deka kolite imaat 4 sedista 7. jajcata ni se poskapi za veligden 9. site kozi im umrea na komsiite 9. dosta za denes... a da.. mnogu bre kritikuvame Изменето од anakin - 15.Август.2009 во 13:33 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако, некоја работа, песимистички ја започнеш, обично испаѓа на крајот срање, но ако ја започнеш оптимистички, и таа обично испаѓа срање, но барем почетокот е убав.
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova kje mu dojde kako nekoja makedonska nostalgija
i kutlura vo visokite stikli koi i nas ne ne odminuvaat abe so da vi kazam , SEKOGAS NASETO OPSTESTVO E VO TREND Конкорд - Високи штикли
E Одиш по улица се вртат по тебе а ти така горда гледаш само пред себе H A довикуваат свират, озборуваат горат E а ти си ладна, ладна Гледам и јас стојам и се чудам за таква риба сред ноќ се будам забележуваш, се живо распаметуваш а ти си ладна, ладна H Високи штикли и црни чорапи A се вртам ако треба и по сто пати H твојот лик ме прогонува C#m A се насмеваш ил ми се присторуваш E H Сите те гледаат ууу E H со поглед стрелаат ууу E H A а ти веќе не си E не си ладна Секој под око сака да те види а кога погледнеш ти ме бодат илјада игли о каков поглед би те следел и со двоглед убавице ладна, убавице ладна a mozebi e ziveenje na visoka noga?????? Изменето од anakin - 15.Август.2009 во 14:35 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e cudno , no i vo naseto opstestvo vazi pravilo
DAJ MU STAP NA COVEKOV DA VIDIS , KAKOV VSUSNOST E . |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РАЗМИСЛУВАЊЕ
nekoi razmisluvaat a nekoi ne, zato gi postavuvame za sefovi Изменето од anakin - 04.Октомври.2009 во 21:00 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OPSTESTVOTO nase ima edna karakteristika , bi rekol FENOMEN
NAJNISKO NIVO NA KOLEKTIVNA SVEST NA SVETOT IMA pozitivna i negativna strana na se toa takvite individui tesko pravat edna drzava , kako sto treba, so red i poredok, so zakoni , prava i obvrski no pozitivno e takvite individua imaat mnogu prijateli i neprijateli neprijatelite ne se brojat, toa ne e vazno,,, zatoa e i pozitivna strana |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..smeam li da pisam nesto?vaka nekako...
-samo kaj nas soferite vo avtobusite pusat cigari,ponekogas i nivnite prijateli koj se vozat za dzabe...bez karta
-ednosalterski sistem nasekade vo drzavava..duri i vo bankite..
-postojat kameri za video nadzor koj nadleznite go pregleduvaat snimeniot materijal samo posle uspesna krazba.za guzvata pred salter..ne e nisto.
-od podzemnite garazi kaj nas se pravat prodavnici ,a od katnite super marketi i saloni za mebel.
-posumuvame ridovi i dolini,za da ima sto da zapalime..normalno ,za da se prezivee od divata seca na" oprlenite "drvja..
-samo nie znaeme kade e grobot na Acko,samo ne smeeme da kazeme..opasno bilo...
-se e tersene,samo nie sme naopaku,ili prevrteno sto bi rekol nekoj-a...
-blagodarenie na kreativnosta na umot na pumpadzijo..pumpadzijo..,samo kaj nas mozes da kupis crven benzin so zelena etiketa..i da go sjebes katalizatorot..!toa sto brojacot trgnuva od 2-4 litri i ne e tolku strasno..se ceka servisot da dojde..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAJ NAS NE USPEVAAT DA SOZREAT POP PEACITE, POSLE 40 ILI ODAT U PENZIJA NEZRELI ILI PEAT PO HRVATSKA I SRBIJA....
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo kaj nas moze da ima da eden pretsedatel urgira za nekoja smizla
hahahhahahaa kako da sme kabare drzava od shpanska serija so Santiago i Esmeralda so dabing prevod pa i taa drugata ne e poarna, samo za gluposti komunicirame sshti hora hahahhahahaha koga tragikomedija brate vo naseto opstestvo i istocnite frikove Изменето од anakin - 18.Август.2009 во 19:25 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo site drugi opstestva lugjeto trosat za godisen odmor maximum desetina od svojata godisna zasteda
vo naseto opstestvo lugjeto ja trosat celata zasteda za godisen odmor , duri i kje se pozajmat pola ete, sega neznam dali e toa pozitivna ili negativna osobina na naseto opstestvo znae li nekoj????? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |