|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 281282283284285 1024> |
Автор | ||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...................
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да не ви е мисла, ама јас вечерва стварно праев палачинки
маршале, погоди кој ми помагаше |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еее....така |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакам |
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј, ај ќе ти пратам две-три по лп
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ја стварно јадев печен прасиќ |
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
со кремче ќе може
|
||
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ахам и со шлагче |
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала
|
||
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па шо се лутиш |
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па лиги ми потекоа.....палачинки
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кркај море тука, једном се живи дебели и среќни, јел да? |
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе ме терате сега да ги правам |
||
||
Внеси реплика | страница <1 281282283284285 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |