|
ВИЗЕН РЕЖИМ - либерализација и укинување |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 66> |
Автор | |||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
значи сепак одиме кон раселување
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
inache....losho ste razbrle shto znachi da ne ti treba viza za ..nekade.. |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од 2010 год македонските граѓани конечно може да патуваат без визи во земјите на ЕУ.Тоа е успех на Македонија,а посебно на Владата на Македонијапредводена од премиерот Никола Груевски.Инаку сакам да потенцирам дека шенгенскиот зид паѓа за Република Македонија.
|
|||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само да се тргнеме малку настрана, за да не не’ поклопи! Р.Ѕ. Не загледав во претходните пораки, дали има некој кој прашал: „кој од нас овде присутни членови ќе замине во ЕУ?“ Еве, јас размислувам да одам уште во првиот месец. А вие? |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
jiji
Нов член Регистриран: 12.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А вие милите во тој ЕУ мед и млеко тече?
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
ABC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 371 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А дали вие случајно не сте вработени во патриотската МЕГА администрација на Македонија? |
|||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
шенгенскиот визен Ѕид паѓа ......... барем на папир ....... но дали ќе падне и Ѕидот за конечно влегување во еу
|
|||
ABC
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е па затоа,знаеш и сам дека никој во светот нема да ти ја признае твојата диплома,освен Македонската МЕГА администрација,која вработува студенти со диплома на кутија од цигари,напишана во некој од малку попрестижните локали низ републикава. |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
ABC
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе уште ве лажат тоа комунистите?Кој ти признава диплома од Македонија бе,кога можеш да ја добиеш без да знаеш и каде се наоѓа универзитетот кој ти ја долелил?Странците батка бараат познавање на практиката и резултати,што ти,или било кој студент во Македонија само површно или воопшто ја немаат.Ова ти го кажувам од лично искуство во Германија каде се вработив во една од 3те најпрестижни галерии за уметнички слики и предмети,без да имам соодветно образование и без солидно познавање(тогаш) на Германски јазик,само со моето искуство за извонредно познавање на сите уметнички правци,стекнато по Шпанските,Француските и Италјанските галерии.На газдата кој ме вработи не му беше ни важно дали сум завршил некакво училиште,битен му беше профитот од сликите и скулптурите што ги порачувавме и кој ги продавав со запрепастувачка леснотија како да сум крај некоја од плажите на Лорет де Мар,Сан Тропе или на Рамбла во Барселона.Кој те прашува за факултетска диплома или некаков сертификат? |
|||
Внеси реплика | страница <1 4950515253 66> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |