|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 115> |
Автор | |
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da go najdam odgovorot na ova prashanje.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не го најдеш одговорот, твојот живот нема да има смисла?
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne dusho...
Ima golema smisla mojot zhivot, samo delche od zhivotot mi e zarobeno tamu. Drugata smisla mi e da ljubav, da veruvam i da se nadevam, kako i da uspeam. |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Onie sto mnogu baraat go imaat ona malku sto na nekoi drugi im e potrebno...i taka i ednite i drugite se nezadovolni.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A najbitno e chovek da bide zadovolen so sebe i so ona shto go ima.
|
|
matrioshka
Нов член Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas se prasuwam.....Dali zivotot voopsto ima smisla?
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смислата е да му наjдеш смислата...
|
|
matrioshka
Нов член Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Togas ziveeme barajki ja smislata....lol
|
|
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што подолго да ја избегнеме смртта.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima smisla dusho. Ne treba da se zamarame mnogu so ova prashanje tuku treba da go prifatime zhivotot onakov kakov shto e... Ima smisla samo kako shto kazha nekoj chlen od forumov, smislata e daleku od nas. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
primarna smisla e da se kotime i da prodolzime vrsta
sekundarna smisla e da pri toa uzivame a tercijalna smisla e da se potrudime da ostaneme tuka podolgo i fizicki i vo memorija posle toa drugi smisli nepostojat |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekundarnata mi se najmnogu dopagja. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi go Isus
primarnata ne ja ispolnil .....ne se nakotil sekundarna.... ne uzival a tercijalna ... uspeal ,,,,tuka e celi 2000 godini so znam ne e bas nekoj uspeh... som prvite dve ne gi ispolnil slicno e so NIKOLA TESLA Изменето од anakin - 12.Август.2009 во 12:18 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no pazi
PETAR VELIKI primarna da se nakotil sekundarna uzival. ziveel kako golem car, ljubel kako golem ljubovnik i umetnik tercijalna....ene go tuka e so nas celi 500 godini toj uspeal vo smislata na zivotot Изменето од anakin - 12.Август.2009 во 12:21 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4950515253 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |