![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 215216217218219 1024> |
Автор | |
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
![]() ...ne fala,jas tuka sum samo za kafe i drustvo... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Jas go ispiv kafeto...pa Mila kje se posluzam so tvojot del od cigarite ,moze neli?
![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
da,da slobodno pafni edna na raet...eve ti i nesto blago
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ejj pa ti kje me razgalish ,pa ne kje mozesh da se oslobodish od mene posle!
![]() |
|
![]() |
|
ma neeeeeeeee...samo denes mi e takov denot,nesto mnogu dobricka sum i raspolozena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
aj ko si veke dobro raspolozena, turi edno kafe
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
![]() turiv i isturiv na kraj ![]() ama veke umorna sum,rucek,blago ova ona...aj ako taka? ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
nema problem...uste oci ne sum otvorila ko sto treba, pa garant nema da vidam deka si isturila
![]() Sepak, Blagodaram mnogu ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
cekaj ne pocnuvaj,eve novo svariv...sepak da bide kako sto treba
![]() aj koj saka neka se posluzi ![]() |
|
![]() |
|
Ova e kafe?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I na mene mi e somnitelno ![]() Da ne e ova evrejsko kafe? ![]() |
|
![]() |
|
![]() Uf, dobro e ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
abe pijte tamu i ne kazuvajte mnogu...
![]() ![]() ![]() ccccccc kafe kafe pak kafe...aj malku i cajce...priznavam greska bese ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 215216217218219 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |