![]() |
|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 42> |
Автор | |||
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() Немој Нате! Имаш прекрасна коса, немој да ја кратиш никако! |
|||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|||
![]() |
|||
Vallerrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
||
NATE, TOA znaci deka vleguvas vo nova faza od zivotot, promena na kosa i toa GOLEMA, ZNACI deka vleguvas vo nov del od tvojot zivot
|
|||
Povtorno so vas, mili moi!
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Мила моја Вал...само ми пречи многу долга е..малку да ја освежам..Иначе камо косата да промени многу работи
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
||
менува минимум 2 работи.... 1. штедиш шампон 2. штедиш струја за фенирање ![]() нате мила имаш прекрасно лице....на прекрасно личе стои кратка коса, а башка и потипски личи ![]() |
|||
Motivation is game in my hands
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Секогаш сум имала долга коса, време е за промени ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
т.е сакав да кажам ти си ми инспирација Ивана
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
||
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
||
да?????
![]() Мила верувај.....потипски е да си со малку пократка коса....сакаш јас на фризер да те носам??? ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ШИШАНА православие....и не се лути..СУПЕР МИ Е ....јас сум си задоволна ЕПТЕН !!!! ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Многу е слатка Ивана Православие со новата фризура
![]() Иванче мила има една ме шиша со години не се секирај кога ке и кажам шишај се заборава ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Vallerrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
||
BAS MI E MILO ZA VAsh*tE PROMENI...SE NADEVAM KE VE VIDAM NABRZO
|
|||
Povtorno so vas, mili moi!
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
bubicka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
||
moze da ne e bas u sklop so tema ali sakam da znam vo skopje kaj moze da se nabavat revlon produkti za kosa od profesionalnata linija
![]() |
|||
![]() |
|||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
||
momentalno kosata mi e satirana, ama za 2 meseci ke se farbam crna
|
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |