|
ВИЗЕН РЕЖИМ - либерализација и укинување |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 66> |
Автор | |||
bgmod
Нов член Регистриран: 03.Август.2009 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако е така јас сам благодарен Изменето од bgmod - 05.Август.2009 во 14:42 |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Темата гласи: ВИЗЕН РЕЖИМ - либерализација и укинување
Не се оддалечувајте со дискусијата. |
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе луѓе ако не беше оваа влада ке немавме визна либерализација.Тоиа е услов и за датм за поќеток на преговори со ЕУ.Инаку уште еднаш да кажам дека многу сум задоволен од тој процес и благодарение на оваа влада сега ке може да патуваме без визи низ цела Европа.
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кој ви даде нешто? и што е подобро, народот да патува и да се раселува, или да има огромни опции тука, стандард и мир, па да не го прави претходното? |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
убава работа визнава либерализација ............. ако не друго , барем поради оние кои почесто мора да патуваат во некоја од земјите на еу , бизнисмени , студенти или спортисти па нема да мора да чекаат редици пред нечии амбасади и да палат свеќи по црквине за да им се одобри визата ................ туку , во сиов овој разговор на оваа тема , има едно нешто кое се провлекува и се почесто наметнува како нечива заслуга па нормално и не може да остане незабележано ........ а тоа е она што во секоја дискусија некои членови го припушуваат како заслуга на една влада и еден човек ............. а никаде и во ниту едно соопштение кое доаѓа од било која институција а во врска со визната либерализација не се споменува дека е тоа заслуга на една и само една влада и само еден човек .......... рака на срце , кога сме веќе кај тие карактери , може да признаеме дека ги споменуваат и секогаш посочуваат ама само како кошничари на неисполнување на преостанатите бенч маркови како предуслов за добивање датум за отпочнување на преговори за членство .................
|
|||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
која е таа “ наша страна “ ? .................... и во кој дел е опозицијата кошничар ? ............ кој е тој бенч марк кој не е исполнет а е по вина на опозицијата ? ............. што е тоа што го “ направи оваа влада на патот кон европа “ а го кочи опозицијата ? ........... те молам ...... или напиши доколку навистина знаеш нешто да напишеш а без притоа да ме спамираш и изигруваш рекламно пропаганден владин програм ..........
Изменето од МАРШАЛ - 06.Август.2009 во 20:18 |
|||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од mileg - 06.Август.2009 во 21:45 |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бенч марковите не се почитуваат туку треба да се ИСПОЛНАТ во целост ...............
|
|||
ABC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 371 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За да ни зададат нови.....и.......нови......,и пак нови.......па така до бесконечност.Всушност за визна либерализација ако треба секојдневно ќе се измислува по еден нов услов,кој не е нормално да се исполни во реалноста,како што е случајот со името. |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
во ред ........ тогаш и во тој случај што треба да се стори за да не заглавуваме понатака , понатака и понатака ? ............ да се откажеме од досега стореното и да се обидеме да во вакво опкружување во какво сме , економска ситуација во која сме , безбедносна ситуација во која сме , да изнајдеме некои нови начини за справување со сето она што не притиснало ? ............. би сакал да можеме и да постојат такви опции ........ ама колку и да се обидувам , не можам да најдам ниту еден начин .... можеби можеш да ми помогнеш ? да ми посочиш некој конкретен и издржан начин да продолжиме сами и патем да се справиме со сите проблеми кои не притискаат
|
|||
ABC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 371 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се разбира дека можам,ама кој ме слуша мене и моите совети,посебно на еден форум кој не е вак претерано јавно експониран како другите јавни гласила.Постојат безброј опции за излез од било која тешка и наизглед сложена состојба,само што за нивно спроведување треба да се изнајдат вистински луѓе на вистински места,а не по линија на непотизам и партијска припадност како единствена квалификација.Првиот ден кога ќе се средат тие работи во државава јас ќе излезам на плоштад и секојдневно ќе ги читам јавно моите бесплатни идеи за напредок и просперитет на Македонија. |
|||
Внеси реплика | страница <1 4748495051 66> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |