|
Моминска и ергенска вечер |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нели одма би се ожениле со девојката која што би дозволила оваа торта да биде на нејзината свадба! Прашање: Дали двајцата ликови на третото ниво од доле користат пила за да го пресечат едниот од столбовите на тортата? Одговор: Да тоа го прават, не го пуштаат другарот толку лесно да замине. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako edna vecer ke ja pokrie dotogasnata sloboda....
ako edna vecer ke ja pokrie idnata vernost..... ako so edna vecer ke se resi prelazot edniot nacin na ziveenje vo drug.. togas go opravduvam taj ludi dan...... Noooo ........malu morgen..... |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glasam za momicka so deshavki a ne striptiz i neso golo telo pa ke rikame kako popaleni kucki.
Devojkite na SPA vikend - vino muabeti , luksuz ogovaranje i tracarenje , mozi i malce nostalgija no forcirana momicka NO WAY
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да зш да не, мојот си имаше асално организиран ергенски викенд со кумот и сите негови другари, се пијанчеле, повраќале и се радувале на голи цицки, некои си танчерки по тоа дикотеките -голема работа! Толку за тоа, видел, си потрошил пари и си дојде дома.
Јас поубаво си поминав си бев у еден фин шопинг, на фина масажа и такви ми ти работи. Нит ми се правеа фешти од тоа нити имам мерак на билдери намачкани со уље да ми се мандаат пред очи зашто ич не ми прави мерак машки стриптиз.
Симболиката е важна и да си дадеш повод да се издуваш со друштвото во твое име.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку ми е глупаво тоа... последна слободна вечер - па не се оди во затвор следниот ден!
Уствари, па може бракот некој како затвор го сфаќа, што знам јас - немам уште искуство во тоа |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Охооо...а кое е твоето мислење Сакаш да се опијаниш со другарите ... и да ти игра некоја стриптизета што можеби за некој денар плус и ќе ја легнеш на последната "слободна" вечер Јас мислам...дека не сакам но по договор може идното мажуле да си истера една незаборавна вечер...после тоа нема да е слободен...море со катанец ќе го врзам за себе...да не може да мрдне..да нема право ниедна да погледне...да гледа во мене..и САМО во мене... Јбг...глупости... ...и онака би бил слободен да прави што сака...тоа не би му била последната слободна вечер ж Бракот е само на хартија..значи само на хартија не си слободен....моралните вредности играат улога |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би направил ергенска вечер ако утредента треба да ме носат на стрелање.
Поглупа работа немам сретнато. Зошто тогаш воопшто би се женел, и која е поентата на ваквата вечер?
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
sekoja vecher e slobodna samo do umot i akalot e
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Организирајте незаборавна моминска вечерЗа првата игра потребно е преку е-мејл да му поставите на младоженецот неколку прашања во врска во неговата свршеница. Тој треба да претпостави што би одговорила неговата идна сопруга, а тогаш поставете ѝ ги и на неа истите прашања за да видиле колку од одговорите ќе им бидат исти. Организирајте секоја девојка што ќе дојде на забавата да купи пијалак и парче долна облека за идната невеста. Тогаш играјте си со погодување така што идната невеста ќе погодува од кого е секој подарок. За секој погрешен одговор таа мора да се напие голтка пијалак. Играјте вистина или предизвик како што сте правеле кога сте биле мали, а за победникот обезбедете интересна награда. Играта „никогаш не сум“ се игра така што една од поканетите ќе каже нешто што никогаш не го направила, а секоја што го направила тоа треба да се напие една голтка пијалак. И така сè додека не ви здодее. Од секс-шоп купете неколку секси-играчки и скријте ги насекаде по просторијата во која се одржува моминската вечер. Задача на невестата е пред крајот на вечерта да ги пронајде сите предмети. Купете споменар и во него секоја од присутните нека ѝ напише нешто на идната невеста, а тогаш на крајот од вечерта дајте и го споменарот како спомен од таа прекрасна ноќ. Ставете и свои фотографии за споменарот да биде поинтересен. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |