|
Диети |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 33> |
Автор | |
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata sostojba e vakva:visoka sum-166 cm, a teska-68 kg.veke cel mesec probuvam razni dieti, vezbam, koristam programi za namaluvanje na telesnata tezina...
i nisto ne pomaga, ima denovi koga imam 67, i denovi koga imam 69 kg.bi sakala da ve prasam dali moderniot balet i stomacnite vezbi stvarno pomagaat? |
|
vistinskipravoslavec
Група Регистриран: 24.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka Jas Pred 3 4 Meseca Bev 92 Killa Ne Licev Na Dete:D-i Si Mislev Ne Mozam da bidam dieta ama eden den se resiv i pocnav da jadam dva pati na den taka pola mesec,potoa pocnav da jadam ednas na den i pred eden mesec mi rekoja mn e vazno da trcam i ako e mozno teretan4e e od pred eden mesec sekoj den vezbam 45 min vo teretana pa odam na stadion trcam po 5 kruga i nekolku kruga odam jadam ednas na den samo-Salata so patlicani,i edna ribanka leb i varen pileski stek i taka eden mesec i preku den ako kasnam Praska,sliva i gazirano nikako ili blago i sega sum 73 Kila i kako drug covek sum:D-Sega se uste sum dieta zs sakam da doam 65 kila a vo 3 dena slabeam od 1 do 2 kila,I Dietaa ne ja procitav nigde mene mi tekna pozz.
|
|
Во небесното царство нема да влезе секој 4овек што ми се обракја ,Господе,Господе, туку само оние кои го извршуваат она што од нив го бара мојот небесен татко.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od sto tolku ne citas dieti drzis nezdravi dieti.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 30.Јануари.2011 во 19:17 |
|
matrioshka
Нов член Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Luge ne se zamarajt so gluposti i gladuwanja!
Jas cl zivot se zamaram i ja znam sekoja mozna dieta! Takada vaznno e da sfatime deka sekoj organizam e razlicen i site razlicno se debeleeme i slabeeme. Jas odam vo VitaDietClub i navistina e fikasno. Se jade a i se slabee! Od gladuwanja samo ke si naprawite suhte pogolemi problemi a i depresii takada za da se slabee treba da se jade-no vistinskata hrana. Ewe primer od 1 nedlno meni: Sekoe utro go zapocnuwam so ovosje(se jade kolku s saka no bez banana). Potoa 1h pred rucek jadam Maltex so mix od semki(soncogled,len,susam.tivka...i dr). Rucek:na pr leka..grav..riba..meso....spanak...grasak...so salata. Ve4era:polovina od rucekot ili sveza salata. Probajte i ke vidite deka e efikasno! A koj saka povke detali slobodno neka pise :D |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj onie lugje so pogolem akilaza potesko e da oslabat so dieti iako toa mnogu go praktikuvaat,..a i vezbanjeto ne e naci za prvo da se zapocne so slabeenjeto..
Sepak..preporacuvam dieti samo na ovojsje i zelencuk..mene mi uspeva iako jas nemam tolku golem problem, ..samo koga sum kacila 2-3 kila. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Elen4e.Ng
Нов член Регистриран: 08.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pomosss
Изменето од Elen4e.Ng - 12.Август.2009 во 15:30 |
|
Elen4e.Ng
Нов член Регистриран: 08.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka jas sum visoka 155 a imam 58/59 kila pomognete mi kazete nekoi polesni dieti i dali so stomacnite vezbi mozes da oslabnes ??/??
|
|
aleksandar bt
Нов член Регистриран: 02.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za eden mesec so pravilna ishrana i vezbanje simnav 6 kg.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
LaSolitude
Нов член Регистриран: 31.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај некој нека ми даде совет:)
Сакам да ослабнам 10-15 кг,само незнам дали да почнам диета или онака само здрав начин на исхрана. Ја би сакала диета затоа што лани летото држев и имаше одлични резултати,ама после тоа пак почнав да јадам мн и пак се здебелив. Знам дека не е здрава диетата ама стварно неможам веке вака,требат ми брзи резултати. Прашањето ми е дали мислете дека е ок,ако држам диета две недели,(и оти стварно е строга диетата би требало да ослабнам едно 7-8 кг) и после тоа почнам здрава исхрана,дали и покрај тоа што здраво ке се хранам ке ми се вратат килограмите? Ајде споделете искуство:) |
|
aleksandar bt
Нов член Регистриран: 02.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ja znaam naj dobrata dieta i ke vi ja kazam 100% uspih slabeete brzo i kilogramite ne se vrajkaat
1.dorucek zemate edno jajce i go varite 2.rucek ictoto jajce sto go svarivte za rucek go lupite 3 vecera istoto jajce za rucek sto go izlupivte go zemate i go frlate vo kanta za gubre so ovaa dieta imate 100% uspex dietata trae edna nedela i moze da se povtoruva ama so pauza od dve nedeli NAZDRAVJE DIETATA |
|
LaSolitude
Нов член Регистриран: 31.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aман 50 пати ја напишавте "диетата".Не сте интересни! Инаку да не знае некој дали има ефекти од денс аеробик? Изменето од LaSolitude - 13.Септември.2009 во 10:47 |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LaSolitude, јас би ти рекла да не експериментираш со нездрави диети.Експериментирајќи на тој начин го загрозуваш сопственото здравје.Еве ќе ти кажам за другарка ми.Сакаше брзо да ослабне оти веќе и здосадило да била дебела и не сакала да чека.Држеше една строга диета (да не речам цел ден беше на смоки и салата).Ослабна 12 килограми за еден месец.Беше пресреќна.После месец дена среќата и ја поматија здравствените проблеми кои си ги навлече поради неправилната исхрана: крварење, хормонска нерамнотежа, пореметување на работата на јајниците. Докторот-гинеколог и забрани повеќе и да помисли на диета, а камо ли да ја практикува....
Е, сега ти си знаеш.....не е ова единствен случај.Ти може млада си и нема веднаш да осетиш, но телото памти....ако го измачуваш ќе ти врати....порано или подоцна. |
|
МИР со сите
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |