|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 130131132133134 240> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gleda eden zastanat na most dole vo rekata..
-Sto gledas beee?? -Paa mi padna burekot vo voda!! -A so sto bese burekot?? - SO ZENA MI !!! |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se prevrtel avtobus poln so svekrvi koi otisle na esk*rzija site ova ona pocinale....
popladne na plostad site snaji miting radostije jeeeeee, opaaa ihaaaa samo edna placela... -Zs places ma?? ja prasale -Zatoa sto svekrva mi ne otisla na esk*rzija... sorrry svekrvi...samo vic e ova... Изменето од bijonse1 - 29.Јули.2009 во 12:04 |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prilazi neki seljak zgodnoj djevojci i da bi ispao frajer, predstavlja se: - "James... James Bond." A djevojka ce njemu: - "f**k... f**k Off." |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
ana sk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Doso Mujo kod maticara i pita. - "Jel stari morel se zenit u srijedu?" - "Pa sto moj Mujo - svi se pobogu zene subotom, a ti navro bas u srijedu." - "Ma znas nebi da si sjebem vikend |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Попален маж излегува од купатилото со чаша вода и 4 аспирина за жена си:
- Еве душо, ова е за тебе. - Зошто, па не ме боли главата?! - Боже, фала ти!!! - Сакаш еден краток виц? - Аха! - Сакаш уште еден??? |
|
|
|
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле Македонец(Трпе),Американец, и Французин,и биле на пуст остров.По некое време Трпе нашол златна рипка и таа му рекла дека ќе му исполни една желба на него, но и на неговите другари.Американецот рекол:Врати ме дома,БУМ и он се нашол дома,Французинот:Врати ме дома,БУМ и он се нашол дома.Тогаш Македонецот(Трпе) рекол:Златна рипке,абе многу убаво ми беше со нив,ај врати ги ти назад
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razgovaraat dvajca alkoholicari:
-Slusaj brat: Koga ke umram,te molam da dojdes na mojot grob i da me zalies so pivo. -Nema problem, samo da znaes deka pivoto prvo ke go pominam niz bubrezite. |
|
|
|
ana sk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицијата во Обединетите Арапски Емирати поради пијанство апси Албанец,
Македонец и Грк. Ги носат на суд и судијата пресудува: |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штрумфета останала бремена. Веле-штрумф ги собрал сите Штрумфови и ги прашал:
-Кој и го штрумфна на Штрумфета без штрумфно гумче? Штрумфот што мрази рекол: -Мразам штрумфни гумчиња. se strumfnav od smeenje Изменето од Andjelina - 15.Август.2009 во 22:35 |
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТЕРАЈ Некој човек си купил ново BMW и го вози низ град за да го покаже. Цело време се тркал и никако да го стигнат. И стига нормално до семафори, кога некој го удира одзади. Кога што ќе види, фичо. Излегува овој и почнува да се дере: - Па добро бе кај најде со фичо да ме удриш, колава е нова, знаеш ли колку пари ќе ме чини ова?! Овој со фичото му вели: - Извини, не те видов, те молам прости ми, јас немам пари да ти ја платам оштетата, имам петчлено семејство... И добро се смилувал овој, си вика ај толку пари имам, сега за едно фичо. И пак продолжува да вози, се трка, се трка, пак застанува на семафори и пак некој го удира. Кога се врти, пак фичото. И тука веќе почнува циркус да прави, се дере, урла, удира по колата, и овој од фичото пак почнува, ама извини, не те видов, прости ми..... И добро, ај поминал и овој пат некако, овој со BMW-то продолжува да вози и доаѓа пак до семафори, кога пак некој го удира одзади. И таман да излезе од кола, тој од фичото му се дере и му мафта со раката: - ТЕРАЈ, ТЕРАЈ ПОНАТАМУ, ЈАС СУМ! |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле некои деца и краделе цреши, кога дошла некоја баба и почнала да ги кара зошто краделе. Тогаш некое од децата рекло да прекине пошто ако и се симне ќе ја ебе. Бабата заќутела, децата се симнале и избегале, а бабата рекла:
- Кај крадат, па и лажат. |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shto znaci koga zenata precesto zirka vo dnevna??
Deka singjirot so koja e vrzana za kujnata i e predolg.. |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си била змијата и си возела точак и ја сретнал зајакот и и рекол: - Змијо како возиш точак кога немаш ни раце ни нозе? И змијава: - Еј да бе! - и паднала. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слоница и глушец имале секс, кога на слоницата од дрво и паднал кокосов орев на глава. Таа офнала, а глушецот и рекол:
- То, бејби, то!!! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 130131132133134 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |