|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 62> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како 19 плавуши ставаат сијалица во фасонка? ...една се качува на маса, седумнаесет ја вртат масата, а последната чува стража да не дојде струја!!
|
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја плавуша цело време одела на телефон од телефонска говорница. Еден ден ја начекува комшиката и ја прашува:
- Добро бе, дома имаш телефон а киснеш овде во говорницава. - Е да знаеш како задоволство ми е кога ќе го прашам телефонот кој е најубав на светот, а он ми одговара: ти-ти-ти-ти-ти. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди плавуша по улица и лиже сладолед. Ја среќава друга плавуша и ја прашува:
- Еј, од каде ја купи вежбалкава?! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Што рекла плавуша кога почнал да се тресе авионот?
- Мора да е земјотрес! |
|
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ли сакаше да направи оваа плавуша
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слушнала некоја плавуша за киднапирање на авион и нашла некој полицаец па го прашала: Не сфаќам како е можно овие авионите, некој криминалец со една пушка да ги киднапира, а тие се толку големи. На тоа полицаецот одговорил: Абе гледај вака, размисли логички. Авионот е голем, ама кога ќе полета во облаците горе тогаш станува се помал и помал...
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Зошто плавуша го чува вибраторот во фрижидер?
- За да се тресе подобро. |
|
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se setale dve plavusi i ednata i vika na drugata
-Sto mislis sto e podaleku London ili mesecinata? -Hello London go gledas od tuka? -Ne -Epaaa |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Lucky lu
Група Регистриран: 27.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EDNA PLAVUSA NA DRUGA I VIKA
ABE ZNAES STO ??? I OVAA STO IZGLEDA MAZ MI ME VARA I OVAA OD KADE BE ZNAES??? EPA VIDI NIEDNO DETE NA NEGO NE LICI..:))))))) Изменето од Andjelina - 18.Октомври.2009 во 02:10 |
|
zenite mozat da odglumat orgazam ali mazite mozat da odglumat edna cela vrska..:))))
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша кога ќе скока од авион не се фрла со падобран?
- За да не ја промаши земјата. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е плавуша кога ќе се избања?
- Чиста глупача. |
|
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Crnka i plavusa se voze u automobilu i ostanu bez benzina. |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се теснеле две плавуши на еден кревет и се бунеле дека нема место. По некое време едната паднала а другата и рекла:
- Дојди сега има повеќе место. |
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Решава плавуша крстозбор и ја прашува другарка си до неа(исто плавуша)
-Како се пишува правилно ИРАН или ИРАК? |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |