![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 100> |
Автор | |
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Тоа е врска во која што се расте заедно, не само духовно, туку и друштвено, умствено, емоционално итн....
Врска која што е искрена,грижлива и интимна, која што задоволува и возбудува. Врска во која што партнерите се заштитуваат, си веруваат, ја посакуваат благосостојбата на другиот и остануваат заедно и покрај тоа што имаат недоразбирања. Во вистинската љубов фокусот е на другата личност. |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
< ="Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 11">< name="Originator" content="Microsoft Word 11"><>
Таа раѓа најдлабоки чувства кон партнерот, чувства на блискост итн. Меѓутоа заљубеноста е само минлива состојба. Сенека рекол: "Само паметен човек знае како се сака". Изменето од lotus flower - 27.Јули.2009 во 12:35 |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Оној кој може да сака една, ги засакува сите.
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ljubovta e samo izbor i nishto povekje.
Изменето од orlov - 28.Јули.2009 во 11:03 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Ljubovta ne pravi cuda, samo nie sme vcudovideni |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Оваа трогателна љубовна приказна која го обиколи светот ни ја дава дефиницијата за тоа, Што е љубов? Еве за што се работи: Една девојка заедно со своето момче заминале да се повозоат со моторот...
Девојката: Немој толку брзо, намали малку! Момчето: Не, супер е. Девојката: Не ми е добро, те молам намали... Момчето: Кажи ми дека ме сакаш!!!! Девојката: Те сакам и ти тоа добро го знаеш. Момчето: Те молам прегрни ме. Девојката го прегрнува цврсто... Момчето: Срце те молам сега извади ја кацигата од мојата глава и стави ја на твојата ... СЛЕДНОТО УТРО ВО ВЕСНИЦИТЕ: Мотор имаше сообраќајна несреќа, затоа што откажале коцниците. На моторот имало две лица. Едното лице загинало, а другото презивеало... А ВИСТИНАТА Е: Момцето на пола пат сватило дека откажале кочниците, но не сакало да и каже на девојката. Затоа за последен пат од неа сакал да ги слушне зборовите ТЕ САКАМ и за последен пат да ја почувствува нејзината прегратка. Потоа и рекол да ја стави неговата кацига, затоа што знаел дека тој нема да преживее... ЈА САКАШЕ ПОВЕЌЕ ОД СВОЈОТ ЖИВОТ! Другиот ден девојката си ги пресекла вените... ГО САКАШЕ ПОВЕЌЕ ОД СВОЈОТ ЖИВОТ! ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
тој/таа што ќе објасни...
не знае што е тоа... |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
на тој / таа што е вљубен не му треба објаснување ..........
едноставно си знае .............
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Go delam tvoeto mislenje ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
нема дефиниции
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Јас не би ојаснувал....туку би кажал:
Ренатах...те сакам...... |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
љубов е кога некој од љубов и за љубов јавно признава дека е вљубен
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Јас јавно признав.... |
|
![]() |
|
ти си искрено вљубен и пример за другите ...........
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |