|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 129130131132133 240> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Откако се жени за убава 20 - годишна девојка, 80 - годишен старец оди на редовна контрола кај кардиолог и му се фали дека тој и сопругата очекуваат бебе. Докторот го слуша и вели:
- Да ти кажам една случка. Еден човек оди на лов, ама место пушка, по грешка носи чадор. Наеднаш, од шумата излегува страшна, голема мечка. Човекот нишани со чадорот, се слуша пукање и мечката паѓа мртва. - Невозможно! Некој друг ја мавнал мечката. - Токму така! Некој друг ја мавнал! |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каков тампон користи слоница? Овца!!!
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе: По струка сум адвокат, за мене жените се закон!
Ах, што сакам дупки во законот! |
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e vistinsko..
Go prasuva profesorot ucenikot: -Sto e toa antipiretik ?? paaa odgovara ucenikot -Covek sto e alergicen na PIRE !! |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца дрво пијани седат на улица… По некое време здогледуваат некој цајкан како иде на кај нив…
-Гиго, Гиго.. ти гарантирам дека овој цајканов што иде навака е педер ! -Зошто така мислиш бе ? -Гледај колку жени шетаат наоколу, а овој ќе видиш, ќе ни се закачи баш на нас ! |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od sabajle go citav
Zena dolazi kuci i kaze svom muzu: - "Secas se onih glavobolja koje sam imala svih ovih godine? E pa vise ih nemam." - "Nemas vise glavobolja?" - pita muz - "sta se dogodilo?" Zena odgovori: - "Prijateljica mi preporucila da odem do hipnotizera. On mi je rekao da stanem ispred ogledala, i dok se gledam da ponavljam: 'Nemam glavobolju, ja nemam glavobolju, ja nemam glavobolju.' Upalilo je! Glavobolja je zaista nestala." - "To je... to je... pa to je divno." - kaze muz - "Znas, ni ti nisi bio bas vatren u krevetu proteklih par godina. Zasto i ti ne bi otisao do njega i proverio da li ti moze pomoci?!" Muz se slozi sa idejom. Posle nekoliko tretmana, muz dodje kuci, skine odecu, podigne zenu i odnese je u spavacu sobu. - "Ne mici se, odmah cu se vratiti." Ode do kupatila, vrati se za par minuta, skoci u krevet i vodi ljubav s njom kao nikad ranije. Kaze zena: - "Uaa, to je bilo predivno!" - "Cekaj malo!", kaze muz i ode jos jednom do kupatila i vrati se ponovo i ponovi sve jos bolje nego prvi put. Zeni se zavrtelo u glavi! Kaze muz opet, - "Ne mici se, odmah cu se vratiti." i ode. Ovoga puta zena se polako na prstima dosunja do kupatila da vidi zasto muz mora stalno da ide tamo. Proviri kroz vrata i vidi njega kako stoji ispred ogledala i govori: - "Ona nije moja zena. Ona nije moja zena. Ona nije moja zena. " |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетала така црвенкапа низ шумата
и... го видела волкот скриен зад едно дрво - волку, волку, зооошто ти се толкави големи очите??? - Доста мори, се какам |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ulazi plavuša u trgovinu tekstila i traži fini materijal za zavese. Prodavac joj pokaže različita platna i ona se odluči za jednu nežnu roze boju sa cvetićima. Prodavac:
Koliko da isečem? Plavuša: 23 centimetra. Prodavac: 23 cm? Pa gde imate tako mali prozor? Plavuša: Zavesa je za ekran na mom kompjuteru. Prodavac: Ali za kompjuter vam ne treba zavesa! Plavuša: Halooooooo! Pa ja imam Windows XP! |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто црнец кога јаде чокладо обавезно става бели ракавици?
- За да не си ги изеде рацете! |
|
|
|
_T_o_X_i_C_
Група Регистриран: 04.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEKOGASH KOGA IDEV NA SVADBA KAJ NEKOJ BLIZOK , BABITE MI VIKAA : SINKO, TI SI SLEDEN !! PRESTANAA DA MI VIKAAT TAKA OTKAKO JAS POCNAV NA SEKOJ POGREB DA IM VIKAM : BABO, TI SI SLEDNA
|
|
You Can't Kill Me . . . - I Was Born Dead
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сретнале чорапот и пенисот, и се жалат. Чорапот: Е, да знаеш колку ми е тешко, ме ставаат во смрдливи патики, чевли, не ме перат, и на крај ме фрлаат. Пенисот: Што е тоа бе, мене кај ме ставаат во тесни фармерки, тесни гаќи, кај не ме бутаат, не ме мијат, и на крај ќе ме пикнат во дупка и ме тераат да повратам!
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја девојка на село го однела бикот на парење со крава од некоја од соседните куќи и додека бикот и кравата го правеле тоа, девојката и дечкото, сопственик на кравата, седеле на ограда и ги гледале. После 2 минути гледање се свртел дечкото накај девојката и ја прашал:
- Кога ги гледам вака говедава, просто ми се прави и на мене истото. Што викаш, а? Девојката рамнодушно: - Како сакаш, твоја е кравата. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две циганки и едната почнала да се проституира. Другата ја сретнува и ја прашува:
- Што ма, слушам си почнала за пари да се работиш? - Ај мори па ти, десет денари пари ли се! |
|
|
|
_T_o_X_i_C_
Група Регистриран: 04.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SI DOAGA TRPE OD KLADILNICA IZNERVIRAN DO KOSKE I ODMA DA SE PRAVDA KAJ TPRANA : ZENOOO...ME POE.A SAMO INTER...A OVAA MU VRAKA...A MENE ME POE.A MILAN ..! TRPE I VIKA : DAJ LIVCETO DA VIDAM??? TRPANA VRAKA : ABE NE MI OSTAVI NISTO, ME POE.A I SI OTIDE
|
|
You Can't Kill Me . . . - I Was Born Dead
|
|
Внеси реплика | страница <1 129130131132133 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |