|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 142143144145146 1024> |
Автор | |||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И ја би за едно кафе да дадеш газда
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa sto ne kjutis....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Уф како ќе ми легне.....
Со едно цигарче. |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас имам уште две, за сабајле уз кафе.... |
|||
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас ќе ви купам цигарете вие дајте едно кафе
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Какво ?
|
|||
|
|||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Газда,штом нудам земај,да не се расправаме
|
|||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Слабички ми се...ќе треба две да ти земам...
|
|||
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
какво ќе кажете |
|||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Слободно.А да го извадиш филтерот?!
|
|||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е ај да пробам...
|
|||
|
|||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
дружино поздрав
и полека со цигарите и фала за кафето Изменето од sanja-a - 26.Јули.2009 во 03:52 |
|||
|||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Чао на сите....
Доста е за денеска...
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 142143144145146 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |