|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 139140141142143 1024> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spienje vo hotel...tuka se lumpuva...pod uslov da ima narod, da ne e prazno...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа празно е
да е полно еееее.... Изменето од sanja-a - 26.Јули.2009 во 03:17 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sega sto da pravime, da si legneme ?
|
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неееее!
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas bi igral taka...
|
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sto ke pravime?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вадете вискито
|
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај да си навлажниме суви грла. |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne mozam
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ufff.....
mnogu ke izmesam vecerva....
|
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аааа јас сум за шах
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 139140141142143 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |