|
Исповедување |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Март.2006 во 15:37 |
Ако некој сака да си кажи мислите љубовни упатени према саканата или сака да се исповеда бујрум . еве јас ке поЧнам - сонце никогаш не сум сакал да те повредам и многу те сакам , само никогаш не сум сакал да ја крадам среќата на другите луѓе .
Повелете и вие другарице и другови
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не си воопшто свесен колку те љубам Никогаш не те кажав...
Колку ми недостасуваш колку патам.. Далеку си сега многу ...но, ако судбината сакалатака ќе прифатам со тешко срце...Каде и да си секогаш ке теносам во моето срце и само за те*е ќе и пракам на месечината молби да те чува од злото да ти дари спокој. |
|
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj den mi nedostigas-sekoj den mislam na tebe i baram nacin da te zaboravam no nikoj ne e i nema da bide kako tebe -kolku e tesko da znam deka patistata ni se razminaa zasekogas
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AUUUUUUUUU,kolku trogatelno,solzi mi naviraat........!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka sega treba da ti vratam deka tukaaaaa nema gluvi se negiras sebe i a so cuvstvata nikoj ne treba da se potsmeva -na kraj ako imas problem resi go a ne da davas glupi komentari-naiskreno
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shto ima glupavo vo toa, koga plache chovek? Slushna.............?
|
|
|
tajci
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok primirje!!!
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne,tuku mir...................!
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ruzno , ruzno , nesrecna ljubavi , vec odavno kasno je za sve :((((
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам храброст да ти пишам, ни да ти се јавам ни смс да ти пратам. На самата помисла колку ми е тешко колку ми недостигаш прстите ми се кочат срцето ме боли...Секој ден секој саат, минута секунда е агонија без те*е..Ми недостигаат очите твои кои светеа како смарагди, ми недостасува раката твоја да ја допре мојата, ми недостасува гласот твој допирот насмевката.
Патам во агонија сум.. светлина гледам надеж нема.. |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИ СЕ ЧИНИ ГО ПРОКОЦКАВ ЖИВОТОТ НЕ ОДИГРАВ КАКО ТРЕБА;СЕ ВРЗАВ ВО ЈАЗОЛ НА СТАРА И НОВА ЉУБОВ;НА МИНАТО И СЕГАШНОСТ;НА ОНА ШТО МОРАШЕ И НА ОНА ШТО ТРБАШЕ
|
|
tajci
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa najdobro e se da frlis vo voda i da trgnes od nula -znam lesno e da se kaze no se e vozmozno
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site priakazni isti se tazni ko ovaa , samo ti si mi vo mislive koga e prazna dusava i samo pomisli na toa sto se mozeme , mozebi e docna a moze ne |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има ли судбина душо? скроена ли сум точно по мерка за некој што е скроен точно по мерка за мене................
|
|
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |