|
Протеини, аминокиселини, креатин фос. итн |
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Автор | ||
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Proteinite se proizvod koj e dobien so prerabotka na mlekoto, ponekogas i sojata i jajcata (belkanat najcesto). Ako mislis deka ova nesto moze da ti steti, ne pij. Ne steti. Kreatinot e proizvod koj mozes da go koristis, no periodicno so pauzi pomegu. Nemoj da go koristis podolgo od 6 nedeli, nemas potreba od mega dozi (dovolno e 5 gr dnevno) i so pauzi pomegu koristenje od po 3-4 nedeli. |
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе нема ли сам да си вежбаш да си пумпаш мускули, па кретеин протеини што ти требат тие работи....
|
||
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сигурно нема да ти помогнат во вежбањето сите тие работи, пак ќе мора сам да си вежбаш
Сепак, тоа се додатоци во исхраната, концентрирани со цел за постигнување на подобри резултати, зајакнување на исхраната, а притоа да немора да се товиш со големи количества на јадење. |
||
Ace 17
Нов член Регистриран: 17.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej moze li da mi kazete dali se stetni apcinjata BINABOL. Jas sum pocetnik so vezbanje pa mi gi preporacaa tie apcinja. . .???
|
||
Ace 17
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej izvinete jas sum nov pocetnik vo vezbanje, momentalno koristam proteini... Mi kazaa za pobrz efekt da probas so piluli Binabol. . . Pa sakam da ve prasam dali nekoj gi koristel ovie apcinja, dali se stetni. . ?
|
||
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Штетни се и како почетник, воопшто не ти требаат. Додуша ни како искусен вежбач нема да ти требаат, освен ако немаш некои повисоки натпреварувачки желби и цели во животот. |
||
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ace 17
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala mnogu. . . Vidi sega jas sum pocetnik, visok sum, a slab. Vezbam, zimam proteini, no sakam da probam so nesto sto ke ima brz efekt. . pa ke te zamolam da mi preporacis nesto. . ? pozz
|
||
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аце, ај пиши ми начин на исхрана и вежбање. Па ќе пробаме да корегираме и помагаме.
Поздрав. |
||
Ace 17
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa vo tekot na denot jadam jajca i meso a na vecer jadam testanini. Odam vo teretana, momentalno vezbam za biceps i gradi. . .?
|
||
LSD
Нов член Регистриран: 04.Септември.2008 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gjoroski gledam se razbiraz vo ovie raboti sakam da te prasam dali imas nekoi posledici od zemane proteini,ako si zemal?
|
||
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Последици од употреба на протеински прашоци, како додаток во исхраната нема. Протеините (белковините) се составен дел од чевековото секојдневие и потребна хранлива, градивна материја на организмот. Секому спрема потребите, па и нивото на нивното внесување во секој организам поединечно.
|
||
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме интересира дали има последици од честа употреба на протеински прашоци? |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Човекот е составен од: 1. минерали 2. витамини 3. протеини 4. масти И 5. шеќери Потребен е правилен сооднос на внес на храната ... најповеке: минерали, витамини и протеини малку масти и најамлку шеќери (чоколада)... а ние бидејќи се правиме наопаку ... најповеќе внесуваме шеќери, доста масти (ммм)... другото дај што даш ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |