|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 25> |
Автор | |
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ic , negovoto minato i licni iskustva go imat napraveno taa fantasticna osoba sto e deneska ...
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво не се плеткам со луѓе со сумњив морал никогаш, нити сум се дружела со такви нит ќе се дружам.
По основ тоа стално сум бирала со кого ќе си го трошам времето. Ми било важно тие луѓе да не се криминалци (од било кој тип), бивши затворенци, муватори, манипуланти, сељаци. Затоа и не ми смета минатото на мојот партнер, бидејќи нема никаква мрачна позадина, најобичен човек. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
yes zaguben
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova veke e nasilstvo ..........vidi gi nozete celi i se so modrici ova veke ne e vo kontekst na temata si zabegal ....
zabegan vo druga tema ...da receme nasilstvo nad zenata!!! |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi smeta ako ima tendencija da se povtoruva.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
mirjana2a
Нов член Регистриран: 19.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi smeta minatoto....ne sakam da znam jas za negovoto nitu toj za moeto....onoj sti si go bara i se rasprasuva toj i ke si go dobie!!!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas smeta
ima nekoj crv, nekoj neizramnet kantar i koga togas kje izleze na povrsina crvot poarno e da e minatoto tabu tema da e vazna segasnosta i idninata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi smeta i nema da mi smeta ako ne se navrakja na minatoto,minatoto e minato i ke ostane tamu
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa si e licno minato -negovo
ne mi smeta |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ни малку не ми смета зошто живееме во сегашноста
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми пречи минатото зошто го знам ......... сегашноста исто така ... ме копка иднината зошто ако ме фати , жив ќе ме одере
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
минатото е само негово,не ми смета,не ме интересиреа
ме интересира сегашноста и иднината зашто таа е заедничка |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
комплетно agree |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас имам минато, и тој има минато, ама ова што сега го имаме е важно и ништо повеќе...
секако дека многу работи може да ни пречат, ако немаме расчистено со себеси... Единствено ми пречи ако постојат духови од минатото што го измачуваат, а тогаш тоа и мене ме засега... заради тоа ми пропадна една врска - тој живееше во минатото - па како да не ми пречи тоа? Сеуште мисли на некоја друга, а со мене го дели секојдневието... тогаш не ми е сеедно.... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |