|
Тажна приказна |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
indeed |
|
izabella19
Нов член Регистриран: 03.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se zeme primer od statijava, najdobro................................
nemam drug komentar |
|
Ако човек не го очекува неочекуваното не ќе го открие,оти e тешко да се открие и e недостижно.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da , ova e navistina tazno i prikaznava e napisana so najdobra namera ....samo sto mora da priznaeme deka uste ne ja sfakame seriozno zastitata, pa nekogas se koristi a nekogas koga ja nemas pri raka si vikas "ajde de ne e nisto strasno"...zal mi e
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според она што јас го читав за СИДАта ако организмот бил претходно доволно јак може да се живее и подолго. Но во денешно време знаејки дека од самиот воздух кој е презагаден овде кај нас може да се земе како една причина плус за рак на бели дробови, од самата вода (која е дозволена за пиење) може да се добие песок или камен во бубрег...Кој може да има јак имунитет!? Јас за една недела паднав скроз со имунитетот и станав алергична на својата мачка со која делам кревет 4 години а да спомнам и дека израснав со мачки.
Да не забегувам од темата. Храбар потег на членот секоја му чест, иако сепак јас би рекла. Не е само до заштитата...не се има денес секс „со кој ке стигнеш„ . Таа била несовесна и му се нафрлила, начекала жртва...а на секој може да му се случи да е предизвикан и да не мисли на никакви последици. Воопшто не го обвинувам него. За жал кобна грешка. Секоја чест повторно ке кажам за текстов. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova ne e tazna prikazna, tuku glupa. koa e nekoj dovolno glup da se oneduva so nepoznat chovek bez zashtita, ke si go dobie! trebalo da si misli na vreme a ne da legnuva so sekoj fustan. posle cacko e kriv.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не шири секакви си дезинформации овде и деца читаат. Ако не забележа, поентата на текстот беше дека односот без заштита може да биде кобен, токму поради СИДА... Се потепаа луѓево да им објаснат на младиве зошто треба да се заштитат, а ти овде ко многу едуциран промовираш некакви си лекови што само Доналд Трамп или Бил Гејс можат да ги купат... и ППБ (полови преносливи болести ако не знаеш) се лечат па пак треба да се заштитиш од нив... |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sidata ve demne site VAS so slabi karakteri...kletvata na Desanka e golema
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seriozna rabota ... sepak treba da se vnimava, nekogas sami si go barame nekogash toa ne najduva ... vo dvata slucaevi edniot pobrzo go nosi vodata a drugiot odma posle nego... i ushte najmalku cetvorica koi posle toa ke stanat 16 pa 256 iiiiiiii ............ jebiga, ajt .
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj sam si odgovara za svoite postapki..gi znaeme site posledicite od sex bez zastita..pa ne mi e jasno kako moze eden moment na slabost,da mi bide povazen od sopstveniot zivot..kolku i neso da te privlekuva ne go zimaj dodeka ubavo ne proveris sto e..u sekoj slucaj prikaznata e zalna..ama so da se prai..so pamet u glavata na ostanatite,toa ni ostanuva..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
RayBan
Нов член Регистриран: 19.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Awe Tazna e prikaznata...toa ti e jbg nekad bil nesto faca ova ona imal koja sakal a sea mu se slucilo toa. Ama najvazno e toa so toj koa svatil so mu e se povlekol a gi ima nekoi svakat so im e pa od bes neznaat so da pravat i vikaat "Zasto bas ja" pa da ne bidat samo oni se sexaat so koj stignat pa se desava "Strangers in the night AIDS in the morning!" Ama ne e ubavo toa taka....
|
|
RayBan
Нов член Регистриран: 19.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Btw toa deka za sida ima lek ne mi se veruva mnogu ama napredna e tehnologijata i medicinata denes pa se e mozno
|
|
Да љубиш е како песна да пееш,но нема песна без крај!!!
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
devojka go prasuva svojot decko: dali si zaljuben vo mene?
i on odgovara: ne! ona povtorno prasuva:dali mislis deka sum ubava? toj i vika: ne! i devojkata povtorno go prasuva:dali sum jas vo tvoeto srce? toj i odgovara:ne! i na kraj devojkata go prasuva:koga bi te napustila dali bi placel za mene? i toj povtorno i odgovara so NE! devojkata razocarana od odgovorite sto gi slusnala od nego resila da se razdeli od nego i vo migot koga taa sakala da si odi toj ja pregrnal i so nezen glas i rekol... jas nesum zaljuben vo tebe jas te sakam ♥... jas nemislam deka si ubava, mislam deka si preubava ♥... ti nesi vo moeto srce, ti si moeto srce ♥... jas ne bi placel po tebe koga bi me ostavila, jas bi umrel bez tebe ♥... Vo vrska bile 6 meseci, potoa se skarale megutoa koa gi nadminale problemite nivnata vrska se zacvrstil uste poveke... Eden den mu rekla deka e bolna, bolna od srce vo toj moment toj ja gusnal cvrsto i zaplakal. Denot koga taa zaminuvala na oiperacija toj ne otisol na aerodrom da se pozdravi so nea. Otkako devojkata zazdravila od operacijata se vratila doma no nego nikade go nemalo. Ja prasala majka i kade e dali slusnala nesto za nego... majka i se svrtela kon nea i so solzi vo ocite i rekla: ZAREM NEZNAES KOJ TI GO DADE SRCETO??? </3 |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |