|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 128129130131132 240> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Зошто кравата гледа тажно? - Па и ти ќе гледаш тажно да те влечат за цицки секој ден, а да те сексаат еднаш годишно.
|
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Питач му вели на циција: - Дај, те молам десет денари за леб. - Прво да го видам лебот.
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си седат госпоѓа и господин во воз! Госпоѓата ненадејно прднала и се вцрвенила. - Извинете господине, ќе ве молам ова да остане меѓу нас! - Меѓу нас!!! Море отворај прозор!!!
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Купил некој дечко порше и шиба он на автопат 150, кога на ретровизорот гледа коњ одма позади него. Си рекол овој "Абе ова порше е, не е заебанција" - и стиснал на гаста. Оди поршево 250, а коњот уште позади него. Се изнервирал дечково, па застанал во кафана покрај патот и порачува две дупли виски. Келнерот го гледа изнервиран, па го прашува: - Што е бе дечки, што се нервираш? - Абе остај, порше купив и ја мислев кола сум купил, а тоа на 250 еден коњ ме следи, ко точак да возам. - А, коњот бел ли е? - Да... - Абе остај го тој будала е!!!
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто кога сакаат да се сексаат стоногалки, машката умира предвреме од нервоза! - Не може да ги пронајде двете вистински нозе.
|
|
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se vozele vo voz,grk.plavusa,stara zena i TRPE.Odi vozot taka i vleguva vo tunel i edno vreme nisto ne se gleda i se slusa "plas".Izleguva vozot od tunelot i koga grkot na liceto imal pet prsti.Go gleda staricata i si misli:Ovoj izgleda ja fanal plavusava za noga vo tunelot i ovaa mu zalepila shamar.PLavusata:Mangupov izgleda mesto mene ja pofanal starava i ovaa mu zalepila edna.Grkot:Abe voj Makedonecov ja fanal za noga plavusava,pa taa si pomislila deka sum jas i mi vlepi edna.I Trpe si razmisluva:Abe ima li uste nekoj tunel da mu zalepam na grkov uste edna. |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си разговарале двајца лажговци и едниот му рекол на другиот: -Абе ти си слушнал за Атлански Океан? -Да -Епа јас го препливав. Другиот тогаш му рекол:-А ти си слушнал за Мртво Море? -Да -Епа јас го убив. |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегол мали џокица у такси и почнал да си зборува:
Ако татко ми бил коњ,мајка ми кобила ја ќе сум бил ждребе и си зборувал, бла бла блаа... И едно време му ск*рчило на таксистот и му рекол: Ако татко ти бил педер,мајка ти к*рва ти шо ќе си бил? И џокица му одговара ТАКСИСТ |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Игорче ја гледа мајка си како се мачка со креми по лицето, па ја прашува: - Мамо, што правиш? - Еве сине, се разубавувам. По неколку минути почнала мајка му да ја вади кремата, а Игорче и дофрла: - Што е бе мамо, се откажа!? |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Три непишани правила:
1. 2. 3. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаете ли како навиваат навивачите на Фљамуртари!
- Телефони, дригитрони, фљамуртари шампиони! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се викаат ролери на турски?
- Уџум папуча. |
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako ke prepoznaete covekojadec??
Tie sekogas psujat : - Da ti ja JADAM majkata |
|
Внеси реплика | страница <1 128129130131132 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |